5 greșeli pe care le faci atunci când folosești rimel


    Dacă nu știi să aplici corect rimelul, îți pui în pericol sănătatea ochilor dar și frumusețea genelor.foto: arhivă Click!
Dacă nu știi să aplici corect rimelul, îți pui în pericol sănătatea ochilor dar și frumusețea genelor.foto: arhivă Click!

Toate femeile vor să aibă o privire cu care să atragă bărbații. Rimelurile vin într-o gamă variată și promit tot felul de schimbări senzaționale, însă, dacă nu știi cum să aplici rimelul pe gene, look-ul tău are de suferit.

Rimelul este arma secretă pe care o au femeile în materie de frumusețe. Este nelipsit din colecția de farduri a tuturor femeilor. Există greșeli de aplicare ale rimelului care te nu îți complimentează deloc ochii. Dacă te regăsești în următoarele greșeli, ar trebui să îți schimbi modul de aplicare a rimelului pentru a-ți complimenta cu adevărat privirea.

1.Începi cu genele de sus

Ca să nu te mânjești și să te trezești cu punctulețele acelea negre pe pleoapă, aplică rimelul mai întâi pe genele de jos, altfel rimelul se va intinde atunci când vei clipi.  Când te dai cu rimel pe genele de sus, ațintește-ți privirea înainte și începe cu baza genelor. Apoi folosește o mișcare zig-zag cu pensula pe toate genele. Acest lucru te va ajuta să ai gene arcuite, relatează marieclaire.com.

2. Folosești rimel vechi

Ca să eviți eventualele infecții ale ochilor, este recomandat să îți schimbi rimelul la maxim șase luni. Acest lucru îți va ajuta sănătatea ochilor dar și frumusețea genelor, deoarece rimelul vechi îți face genele să pară niște pânze de păianjen lipicioase.

3. Nu aplici rimelul în funcție de mărimea ochilor

Trebuie să aplici rimelul în funcție de mărimea ochilor și de cât de depărtați sunt unul de altul. Pentru cazul în care ai ochii depărtați unul de altul, trebuie să aplici mai multe straturi de rimel pe genele tale. Dacă ai ochii apropiați, atunci vrei să îi faci să pară mai depărtați, iar pentru asta trebuie să te concentrezi mai multe pe colțurile ochilor. Poți folosi diferite tehnici, în funcție de cum preferi să arate genele tale, dacă îți plac mai lungi, mai dese, mai arcuite sau clasice.

4. Ți-e frică să folosești aparatul de arcuire a genelor

Dacă ai genele arcuite, creezi iluzia de ochi mai mari. Secretul acestui proces este să începi cu aparatul de arcuire a genelor. Rimelul și acest aparat merg mână în mână și îți vor oferi o privire năucitor de senzuală. Pentru arcuirea cât mai corectă a genelor începe de la baza lor, dar fii atentă să nu îți prinzi pielea în el. Ține aparatul pe genele fiecărui ochi timp de 10 secunde. Repetă acest proces în funcție de cât de arcuite vrei să ai genele.

5. Nu te demachiezi corect

Deja știi foarte bine că trebuie să te demachiezi zilnic, înainte de culcare, astel încât porii tăi să nu fie acoperiți și să poată respira pe timpul nopții.  Rimelul este cel mai greu de îndepărtat de pe față, mai ales dacă folosești un tip de rimel rezistent la apă. Ca să te demachiezi corect, pentru zona ochilor folosește un demachiat diferit, special conceput pentru îndepărtarea fardurilor și rimelului aplicate pe ochi.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
sex jpg
horoscop jpg
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg