6 paşi pentru o manichiură perfectă

Ultima actualizare:

Curăţă oja veche de pe unghii – Înlătură oja cea veche folosind dizolvant şi nu acetonă deoarece aceasta afectează unghiile! Şterge foarte bine în aşa fel încât să nu mai rămână nici o urmă de culoare!

Îndepărtează cuticulele către baza unghiei - Cu un beţişor din bambus sau o spatulă specială pentru manichiură înlătură cuticulele cu grijă. Mişcările mâinii trebuie să fie lente şi blănde pentru a nu te răni.

Înmoaie degetele în apă caldă - Ţine mâinile într-un bol cu apă caldă pentru zece minute. În apă poţi adăuga şi câteva picături de ulei de măsline pentru o mai bună hidratare. Astfel, cuticulele se vor înmuia şi vor putea fi îndepărtate cu uşurinţă.

Taie  cuticulele - După ce ai scos mâinile din bolul cu apă caldă şterge-te cu un prosop curat din bumbac, iar apoi, cu o forfecuţă specială pentru manichiură îndepărtează pieliţa de la baza unghiilor. Mare grijă să nu te înţepi sau să te tai!

Dă unghiile cu lac protector  - După curăţarea unghiilor, dezinfectează-le cu puţin spirt, iar apoi, după ce unghia s-a uscat, foloseşte un strat de lac protector. Acesta nu va lăsa culaorea ojei să păteze unghia.

Aplică oja – Aplică primul strat de ojă, iar apoi, după ce acesta s-a uscat aplică al doilea strat.

Foloseşte lacul pentru uscare rapidă – pentru o manichiură ca la carte, impecabilă, foloseşte, la final, lac pentru uscare rapidă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ten perfect 600x400 jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
zodii pixabay jpg
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
sorin bontea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net