«Buclele rebele, mereu la modă»

Ultima actualizare:

    Onduleurile obraznice, cu cărare  sau breton, vâlvoi şi pline de volum  vor atrage atenţia. Totul se  realizează foarte simplu cu  bigudiuri sau cu ondulatorulFoto: Roberto Sălceanu
Onduleurile obraznice, cu cărare sau breton, vâlvoi şi pline de volum vor atrage atenţia. Totul se realizează foarte simplu cu bigudiuri sau cu ondulatorulFoto: Roberto Sălceanu

Frigul, vântul, ninsoarea, căciula şi gluga nu ar trebui să-ţi strice frumuseţe de podoabă capilară. Ai mai mult de muncit la coafură, e drept, însă nu imposibil. Catinca Roman ţine la imaginea ei şi, cum a vrut să mai afle câteva trucuri de îngrijire a părului pe timp de iarnă, s-a lăsat pe mâna celebrului hair-stilist Laurent Tourette.

Ca şi soarele arzător, frigul excesiv şi vântul specific sezonului rece afectează părul. Pe măsură ce purtăm căciulă, glugă, sau stăm foarte mult în ger, părul devine aspru, uscat şi prezintă un aspect deteriorat. Cu timpul, devine fragil şi casant. „Părul ca şi pielea au nevoie iarna de îngrijire specială şi mai multă atenţie din partea doamnelor. Anul acesta se poartă tunsorile si coafurile cu forme simple, delicate, texturile naturale care par aranjate”, ne spune Laurent Tourette, stilistul personal al Primei Doamne a României, pe măsură ce pune stăpânire pe capul Catincăi Roman. A început cu spălatul, a aplicat o mască, după care un ulei hrănitor pentru păr vopsit pe care l-a lăsat să acţioneze câteva minute, apoi a început coafarea. “Produsele de styling se aleg cu mare grijă, trebuie să aibă o textură uşoară, care să nu încarce firul de păr. După uscare, se întinde cu peria, apoi voi realiza bucle lejere şi jucăuşe cu un ondulator” explică Laurent. Zis şi făcut. Rezultatul – mai mult volum, părul hidratat şi moale la atingere, strălucind de sănătate.

Cum să obţii şi tu acest rezultat, acasă? Părul are nevoie în primul rând de o hidratare mai atentă. Foloseşte măşti hrănitoare, serum-uri şi uleiuri pentru vârfuri sau produse anti-electrizare pentru a da supleţe şi strălucire firului de păr, recomandă cel care o coafează pe Carmen Iohannis. Acasă, cu puţină răbdare şi îndemânare îţi poţi realiza singură coafuri în tendinţele sezonului. “Trendurile merg înspre simplitate şi naturaleţe. Cu un ondulator, câteva bigudiuri cu arici şi agrafe este de ajuns pentru a realiza şi tu bucle frumoase”, ne spune hairstilistul. La această coafură merge un machiaj uşor, natural, bazat doar pe un fond de ten, un rimel şi un gloss în nuanţe pale.


    Foto: Roberto Sălceanu
Foto: Roberto Sălceanu

9 greşeli care îţi strică părul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net