Ce nuanțe de ojă trebuie să folosească femeile de peste 50 de ani? Sfaturile date de o mare creatoare de modă

Niciodată nu este o idee proastă să apelăm la opinia unui expert, indiferent despre ce ar fi vorba. Iar atunci când vine vorba despre modă și frumusețe, nu multă lume poate spune că are mai mult decât Carolina Herrera! Iar faimoasa creatoare de modă ne spune care sunt culorile de ojă perfecte pentru femeile de peste 50 de ani.

Carolina Herrera ne recomandă oja nude
Carolina Herrera ne recomandă oja nude

În vârstă de 85 de ani, Carolina Herrera continuă să se numere printre cele mai sonore nume din lumea modei, iar atunci când un expert de un asemenea calibru ne dă un sfat, cel mai bine ar fi să îl și urmăm. Iar atunci când vine vorba despre stilul ideal pentru femeile care au trecut de 50 de ani, Carolina Herrera știe precis ce să recomande, în materie de ojă!

Iar prima astfel de sugestie se numără și printre preferatele creatoarei de modă! Este vorba despre oja nude, deoarece poate crea o imagine sofisticată, parcă ieșită complet din limitele impuse de trecerea timpului. Această nuanță naturală nu are nevoie de prea multă îngrijire și ne va lăsa hainele să devină atracția principală.

Culorile de ojă perfecte pentru femeile de peste 50 de ani

Mai mult decât atât, oja nude mai are și alte beneficii, care cu siguranță că vor fi apreciate de către femeile care aleg să poarte această culoare. Mai precis, oja nude va unifica întreg aspectul unghiei, astfel că orice imperfecțiune va fi ascunsă, iar mâna noastră va avea un aspect mai tânăr.

În plus, datorită faptului că această culoare poate să reflecte lumina, întreaga noastră mână va părea mai luminoasă și mai plină de vitalitate.

Sfaturile date de Carolina Herrera

Astfel, dacă ne numărăm printre femeile care deja au trecut de pragul de 50 de ani, oja nude este, în opinia creatoarei de modă Carolina Herrera, alegerea ideală!

Această culoare nu doar că va permite ca atenția celor din jur să rămână concentrată asupra ținutei pe care o purtăm, dar va ascunde și imperfecțiunile unghiei, iar mâinile noastre vor părea a fi mai tinere și mai pline de vitalitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
muraturi freepik png
gatit desert femeie bucatarie istock jpg
Daily Horoscope webp
image png
horoscop webp
buzau gospodina manzalesti muraturi sare (3) png
1726840200 HPh4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net