Nuanțele de ruj pe care ar trebui să le folosească femeile de 50 de ani, conform unui renumit designer

Carolina Herrera, celebrul designer venezuelean, nu doar că este un nume icon al modei, dar și o sursă de inspirație pentru femeile mature care caută să-și mențină prospetimea și eleganța. Într-un recent interviu, Herrera a oferit sfaturi de neegalat cu privire la nuanțele de ruj care pot aduce o notă de tinerețe și rafinament chipului unei femei în pragul vârstei de 50 de ani.

Nuanțe de ruj. Foto: arhiva.
Nuanțe de ruj. Foto: arhiva.

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea noastră începe să-și arate semnele trecerii timpului, iar Carolina Herrera înțelege importanța unei abordări atente și bine gândite în ceea ce privește machiajul. Prin urmare, iată câteva nuanțe pe care designerul le recomandă pentru a conferi o notă proaspătă și radiantă chipului unei femei mature:

Roz pastel

Acesta este un ton delicat și feminin care se potrivește perfect cu sezonul primăverii. Potrivit lui Herrera, este o opțiune excelentă pentru femeile care preferă stilul vestimentar monocromatic și minimalist. În plus, rozul pastel este o alegere inspirată pentru a aduce luminozitate tenului și pentru a accentua frumusețea naturală a femeilor cu pielea deschisă la culoare.

Roșu pasiune

Nimic nu exprimă pasiunea și senzualitatea mai bine decât un ruj roșu intens. Potrivit Carolinei Herrera, acest ton vibrant este o alegere de necontestat pentru femeile mature, conferindu-le un aer fermecător și plin de încredere. Roșul pasiunii este un clasic care nu se demodează niciodată și care poate sublinia eleganța și forța unei femei la orice vârstă.

Violet

Pentru femeile care caută să aducă un strop de mister și rafinament machiajului lor, Carolina Herrera recomandă tonurile de violet pentru buze. Acest ton profund și elegant poate întineri vizibil chipul unei femei cu până la 10 ani, potrivit designerului. Este o opțiune ideală pentru femeile cu pielea închisă la culoare, iar pentru cele cu tenul mai deschis, se recomandă tonuri mai închise sau cu subtonuri albastrui pentru a obține un efect similar de întinerire și distincție.

Indiferent de vârstă, machiajul poate fi un aliat de încredere în menținerea unei imagini impecabile și a unei stări de spirit pozitive. Cu sfaturile Carolinei Herrera, femeile de 50 de ani pot aborda machiajul cu încredere și sărbători frumusețea și eleganța lor într-un mod autentic și plin de stil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
ciorbă de pui jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net