Ce spune despre tine lenjeria intimă pe care o porți ?

simeon stalpnicul png
Tipul de chiloți pe care îi porți „vorbește” despre personalitatea ta

De-a lungul istoriei, moda a ocupat un loc foarte important în viața oamenilor. În 1926, celebrul economist George Taylor spunea că, atunci când lumea se află în recesiune, femeile poartă fuste lungi, iar când economia este înfloritoare, acestea poartă fuste scurte. Dar ce spune despre noi lenjeria intimă pe care obișnuim s-o purtăm? Iată câteva indicii!

Click! îți prezintă zece tipuri de lenjerie intimă, pe care obișnuiesc să o poarte femeile. Vezi dacă ți se potrivește descrierea în funcție de chiloțeii pe care îi porți!

Chiloții T-string (cu ață)

simeon stalpnicul png
T-string

Chiloțeii cu ață reprezintă un tip de lenjerie intimă extravagant. Femeile care îi poartă se simt foarte bine în pielea lor, au încredere în ele însele, sunt independente, deloc timide.

Chiloții G-string

simeon stalpnicul png
G-string

G-string seamănă mult cu T-string, dar sunt puțin mai rotunjiți și mai închiși la bază. Femeile care îi poartă găsesc cu ușurință un echilibru între muncă și plăcere. Aceste persoane sunt încrezătoare în propriile puteri și fără inhibiții.

Chiloții  „Thong”

simeon stalpnicul png
Thong

Lenjeria „Thong” e preferată de femeile ambițioase și carieriste. Pentru ele nu există cuvântul „disconfort”, iar când au un scop nu se lasă până nu-l ating, motivându-i, astfel, și pe cei din jur.

Chiloții „Tanga”

simeon stalpnicul png
Tanga

Tanga este tipul de lenjerie intimă pe care îl poartă femeile care sunt mereu deschise către nou. Ele se bucură de lucrurile simple în viață, însă au pretenția ca și prietenii lor să fie deschiși la minte și la curent cu tot ce este nou.

Bikini

simeon stalpnicul png
Bikini

În mod obișnuit, bikini sunt purtați de femeile sportive, cu statură atletică. Acestea se simt foarte bine în pielea lor, sunt vesele și jucăușe, chiar sexi. Însă, atunci când e cazul, sunt serioase și foarte practice.

Chiloții „Cheeky”

simeon stalpnicul png
Cheeky

Chiloții „Cheeky” sunt preferați de femeile îndrăznețe, tupeiste. Ele sunt, de asemenea, istețe, haioase și au mult umor. Tocmai de aceea au întotdeauna replici la glumele celor din jur.

Chiloții „Hipster”

simeon stalpnicul png
Hipster

Lenjeria „Hipster” e o combinație între șort și chilot. Aceasta este purtată, adesea, de persoane retrase și tăcute, dar nu neapărat asociale. Tocmai de aceea, în momentul în care crezi că le cunoști, îți dezvăluie o latură nouă a personalității lor. 

Boyshorts

simeon stalpnicul png
Boyshorts

Acest tip de chilot este preferat îndeosebi de persoane extrovertite, cu spirit sportiv și cărora le place să facă diverse activități în aer liber. Sunt persoane foarte plăcute, de asemenea.

Chiloții clasici

simeon stalpnicul png
Slip-ul

Dacă preferi slip-ul sau chilotul clasic, înseamnă că ești o tipă foarte practică, care pune mai mult preț pe confort decât pe estetic. Totodată, ești o persoană care știe să-și păstreze calmul în situații dificile și care este capabilă să se gândească la soluții, în loc să disperse.

Retro

simeon stalpnicul png
Retro

Chiloții „Retro”, adică cei cu talie înaltă, sunt preferați de femeile relaxate și iubitoare. În general, acestea nu pun mare preț pe părerile celorlalți, însă au o abilitate înăscută de a-I face pe cei din jurul lor să se simtă bine și confortabil.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg
plinta decorativa parchet (2) jpg