Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015 FOTO

image
Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015. Designer: Oscar de la Renta

După ce au urmărit sute de show-uri de modă din cele mai importante orașe ale lumii, ca New York, Londra, Paris sau Milano, editorii revistei Vogue au selectat cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015.

Editorii uneia dintre cele mai emblematice reviste din domeniu, Vogue, au documentat trendurile în moda primăverii lui 2015, în materie de cele mai frumoase rochii de seară.

Cele mai frumoase rochii de seară, cu look diafan

Designeri renumiți ca Valentino, Tommy Hilfiger, Dries Van Noten, Rochas, Lanvin și Vera Wang au ales să creeze pentru sezonul de primăvară 2015 veșminte foarte romantice, care respectă câteva caracteristici de bază. Cele mai frumoase rochii de seară pentru primul sezon al anului 2015 au fost realizate din materiale transparente, cu motive florale, care pun în evidență feminitatea naturală. Acestea sunt largi și ajung până în pământ, tocmai pentru a sublinia continuitatea cu natura, care se trezește la viață primăvara. Până și unul dintre cei mai în vogă designeri americani, Joseph Altuzarra, a mers pe acest trend boem, prezentând pe podiumurile de modă unele din cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015.

Cele mai frumoase rochii de seară, cu vedere la abdomen

Cine are nevoie de o ținută clasică pentru a impresiona asistența unui eveniment de gală? Dacă vrei să fii remarcată ca având una dintre cele mai frumoase rochii de seară în acest sezon este suficient să porți un top elegant și o fustă de ocazie pentru a te încadra în trendurile pentru primăvară 2015. Abdomenul la vedere pare a fi promovat intens de marii designeri internaționali în materie de look modern, în această perioadă. Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Donna Karan, Erdem, Balmain, Diane von Furstenberg și Michael Kors sunt doar câțiva din creatorii de modă, care au mizat pe ținute din două piese vestimentare, realizând unele din cele mai frumoase rochii de seară, recomandate pentru sezonul de primăvară 2015.

image
Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015. Designer: Donna Karan

image
Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015. Designer: Michael Kors

image
Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015. Designer: Marc Jacobs

image
Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015. Designer: Erdem

image
Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015. Designer: ErdemFoto: Yannis Vlamos/Indigitalimages.com

image
Cele mai frumoase rochii de seară pentru primăvară 2015. Designer: Diane von Furstenberg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
sursa foto pexels.com
suc jpeg
cuplu la cina romantica
dragoste sex jpg
sursa foto Pexels.com
xupa mondiala 2 jpg