Cum îți pregătești corpul pentru toamnă! Iată sfatul specialiștilor

Toamna este un moment oportun pentru a acorda o atenţie deosebită corpului nostru. Expunerea la soare începe uşor, uşor, să se rărească, iar corpul să nu mai fie la fel de bronzat ca în toiul verii, astfel celulita ieșind mai uşor în evidenţă.

Cum să te menții
Cum să te menții

Pe de altă parte, dacă am ratat să ajungem la greutatea dorită vara aceasta, acum este momentul oportun să ne pregătim corpul pentru a arăta perfect în rochia mult visată de sărbători.

Și cum reporterii Click! doresc să ofere cele mai bune sfaturi cititorilor săi, au stat de vorbă cu Cornelia Drugescu-Ciuta, specialist în înfrumusețare, pentru a ne dezvălui ce putem face atât acasă, cât și la salon, pentru un trup perfect.

Până la sărbători mai sunt doar câteva luni şi din experienţa mea, în care lucrez cu sute de persoane în fiecare lună, vă spun în calitate de specialist în remodelare corporală că în 3 luni se pot slăbi chiar şi 20 de kilograme, într-un mod extraordinar de frumos: cu o alimentaţie echilibrată, sport şi proceduri corporale, doar de 2 ori pe săptămână'', ne-a declarat Cornelia.

Citește și: 7 sfaturi pentru un ten luminos în sezonul rece 

Ce poți face singură acasă

Cu toate acestea, dacă nu ne permitem să mergem la un salon, putem avea grijă în primul rând singure, acasă, cu costuri extrem de mici. Astfel, putem să mergem pe jos o staţie sau două, sau să lăsăm maşina puţin mai departe de locul de muncă pentru a face mişcare. Putem la birou să ne ridicăm de pe scaun la fiecare 40-50 de minute şi să mergem până la bucătărie să ne punem un pahar de apă sau să urcăm scările în loc să mergem pe jos.

Pentru celulită putem să folosim creme termice sau care răcesc, în funcţie de preferinţe şi de asemenea să ne luăm un aparat de masaj, pe care îl putem folosi singure şi care este extrem de accesibil ca preţ. Ceea ce contează este să folosim zilnic aparatul şi cremele timp de 20-30 de minute. În plus, pentru o piele hidratată şi reducerea celulitei ne putem face peeling cu cafea şi miere de două ori pe săptămână'', a adăugat ea.

Ce poți face la salon   

Dacă optăm să mergem la salon vom avea rezultate mult mai rapide. În funcţie de timpul pe care îl avem putem merge la salon o dată pe lună la proceduri precum hifu corporal, sau criolipoliza. Dacă vrem, însă, să slăbim mai mult de 5 kg, atunci se recomandă împachetări în tunel cu infraroşu pentru eliminarea retenţiei de apă şi slăbit şi radiofrecvenţa corporală, procedură extrem de eficientă în procesul de slăbire, dar mai ales pentru că împiedică pielea să lase dacă slăbim, pentru că duce la creşterea fermităţii pielii, mai ales după naştere şi pentru că diminuează vizibil vergeturile'', ne-a declarat aceasta.

Tot ceea ce trebuie să facem este să începem de azi pentru a avea rezultatele dorite de mâine!

Drugescu – Ciuta Cornelia este specialist în remodelare corpolală cu o experiență vastă în domeniul frumuseții. Cornelia este trainer acreditat în domeniul beauty ce ajută doamnele și domnișoarele să aibă corpul mult dorit. De asemenea, trainerul de beauty consideră că orice femeie poate arată bine, însă pentru a ajunge la rezultate vizibile, trebuie dorință și ambiție.

Citește și: Uleiul de măceșe, aliat de încredere în lupta cu ridurile 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net