Cum să elimini ridurile din jurul ochilor. Acesta este ingredientul „miraculos” care genereaza colagen

Ultima actualizare:

Ridurile din jurul ochilor sunt unele dintre semnele bătrâneții care îngrijorează cel mai mult femeile. Aceste linii din jurul ochilor ne fac să arătăm mult mai mature, deci este vital să le contracarăm. Și, potrivit experților, există o metodă naturală prin care se poate obține colagen și, astfel, să elimini aceste semne de îmbătrânire. Este vorba despre utilizarea uleiului de cocos, de ale cărui proprietăți beneficiază instantaneu pielea.

Uleiul de cocos te poate ajuta să estompezi ridurile. Foto: Click.
Uleiul de cocos te poate ajuta să estompezi ridurile. Foto: Click.

Uleiul de cocos, agent puternic anti-îmbătrânire

Uleiul de cocos este cunoscut pentru compoziția sa bogată de acizi grași saturați și antioxidanți, ceea ce îl face un agent anti-îmbătrânire puternic care furnizează colagen. Are proprietăți de hidratare care ajută la menținerea fermă a pielii, ceea ce poate reduce vizibil aspectul liniilor fine din jurul ochilor. Iată trei moduri în care poți să folosești uleiul de nucă de cocos pentru a scăpa de ridurile din jurul ochilor și a recâștiga fermitatea pielii:

Masca de noapte

Una dintre cele mai eficiente modalități de a scăpa de ridurile din jurul ochilor este să pregătești o mască. Mai exact, tot ce ai de făcut este să aplici un strat subțire de ulei de cocos în jurul ochilor (chiar și pe toată fața), lăsând-o peste noapte să acționeze ca o mască hidratantă intensivă. După ce te trezești, spală-ți fața ușor cu apă călduță, fără să dai cu nimic altceva.

Masaje moi

O altă opțiune este să încălziți o cantitate mică din acest ulei în mâini, prin frecare, pentru a-l topi și a-l face mai ușor de aplicat. Masează apoi ușor zona din jurul ochilor. Acest lucru va îmbunătăți circulația sângelui, iar acest ingredient o să pătrundă în piele. Repetă acest proces timp de câteva săptămâni, zi de zi, și vei observa cum ridurile din jurul ochilor se vor estompa.

Amestecă-l cu alte uleiuri esențiale

În cele din urmă, pentru a genera colagen și a elimina ridurile din jurul ochilor, putem combina uleiul de cocos cu alte uleiuri esențiale anti-îmbătrânire, precum tămâie, lavandă sau măceș. Cu această combinație vom hrăni cu adevărat fața și vom putea reduce aspectul ridurilor, scriu cei de la terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net