Cum să te vopsești acasă cu doar două ingrediente naturale. Spune adio părului alb și vopselei toxice din comerț

Părul alb poate fi o sursă de frustrare pentru mulți dintre noi. Din fericire, există opțiuni naturale și eficiente care pot fi folosite acasă pentru a revigora culoarea părului, fără a recurge la substanțe chimice agresive. Iată cum scapi de părul alb cu două ingrediente naturale.

Cum să te vopsești acasă cu doar două ingrediente naturale
Cum să te vopsești acasă cu doar două ingrediente naturale

Cum să te vopsești acasă cu doar două ingrediente naturale

Din ce în ce mai multe femei caută soluții naturale pentru a acoperi firele de păr gri și a avea un aspect întinerit. Dacă apelează la vopsele artificiale, substanțele chimice ale acestora (cum ar fi amoniacul) vor deteriora părul pe termen lung, uscându-l. De aceea, este întotdeauna bine să apelezi la soluții naturale, precum vopseaua de păr făcută în casă despre care vom vorbi mai jos.

Pentru acest truc ieftin vei avea nevoie de două ingrediente pe care le ai în casă și, în caz că nu le ai, le poți cumpăra foarte ieftin: ulei de cocos și suc de lămâie. Proprietățile celor două ingrediente nu numai că acoperă firele albe, dar ne permit să avem grijă de părul nostru, menținându-l strălucitor și hrănit.

Ingrediente: 1 lingură de ulei de nucă de cocos, 3 linguri de suc de lămâie.

Mod de preparare: Pentru a face această vopsea de păr de casă, găsește un recipient și pune în el o lingură de ulei de cocos la temperatura camerei și trei linguri de suc de lămâie. Acest amestec trebuie să stea timp de 5 minute și să fie aplicat înainte de a face duș, lăsându-l să acționeze timp de 25 de minute. Apoi, cu ajutorul apei călduțe, îndepărtați amestecul.

Pe de altă parte, dacă nu vrei să apelezi la vopseaua de păr făcută în casă sau la opțiunile artificiale ale acesteia, ar trebui să folosești diferite coafuri care să acopere părul cărunt. O alternativă este să schimbi locul în care îți faci de obicei cărarea, întrucât, în cele mai multe cazuri, firele cărunte apar în partea de mijloc a părului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net