Ce să faci ca să scapi de bărbia dublă (gușa)?

Ultima actualizare:

Excesul de piele și grăsime din jurul bărbiei pot fi un semn de îmbătrânire, creștere în greutate sau genetică simplă.

Câteva exerciții te pot ajuta să-ți ajustezi bărbia. Foto: Click.
Câteva exerciții te pot ajuta să-ți ajustezi bărbia. Foto: Click.

Bărbia ta poate fi o zonă greu de vizat și s-ar putea să te întrebi care este cea mai bună procedură pentru a scăpa de gușă. Nu este întotdeauna ușor, dar există câteva metode grozave de a sculpta o bărbie pe care o vei iubi.

Cele mai bune opțiuni non-chirurgicale pentru a scăpa de o bărbie dublă

Pierdere în greutate și o dietă sănătoasă

Dacă ai un surplus de grăsime nedorit, pierderea chiar și a câteva kilograme poate face diferența în aspectul bărbiei și a feței tale. Mâncarea sănătoasă, scăderea grăsimilor din dietă și exercițiile fizice regulate vă vor ajuta să scăpați de kilogramele în plus și să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate.

Exerciții care vizează bărbia

Există câteva exerciții pe care le puteți face pentru a viza mușchii din jurul bărbiei și maxilarului. Aceste exerciții nu vor scăpa de grăsime, dar pot ajuta la tonifierea mușchilor și vă pot face bărbia să arate mai definită.

Unele dintre aceste exerciții includ:

- Deschideți gura și rostogoliți maxilarul inferior în sus și în jos.

- Împingerile pentru gât: Stați drept și împingeți-vă capul pe spate pe mâini, rezistând impulsului de a vă mișca capul înainte.

- Trageri de buze: Staidrept și trage-ți buzele înapoi peste dinți, apoi eliberează-le.

- Presă pentru limbă: Apăsați vârful limbii pe cerul gurii și țineți-l ferm acolo.

Mezoterapie cu acid deoxicolic

Mezoterapia este un tratament minim invaziv care poate ajuta la descompunerea celulelor adipoase submentale. Aceasta implică injectarea unei soluții de acid deoxicolic (Kybella) în zona de sub bărbie. Această soluție ajută la descompunerea celulelor adipoase, care sunt apoi eliminate de corpul dumneavoastră.

Cum să-ți reducă bărbia dublă cu o intervenție chirurgicală

Unora dintre oameni le este greu să obțină rezultatele pe care le doresc, în ciuda faptului că slăbesc și duc un stil de viață sănătos. În acest caz, este recomandată o intervenție chirurgicală pentru a vă reduce bărbia dublă.

Există mai multe opțiuni chirurgicale disponibile. Fiecare opțiune trebuie luată în considerare cu atenție și discutată cu chirurgul dumneavoastră, astfel încât să puteți fi sigur că alegeți cel mai bun tratament pentru dumneavoastră.

Liposucție

Pentru a vă reduce bărbia dublă, liposucția este eficientă. Îndepărtează excesul de grăsime din zona bărbiei și maxilarului. Această procedură se face de obicei cu un anestezic local, astfel încât nu veți fi adormit în timpul intervenției chirurgicale. Timpul de recuperare este rapid și ar trebui să vedeți rezultatele în câteva săptămâni.

Lifting facial

Un lifting facial poate ajuta să scapi de bărbia dublă prin strângerea pielii din jurul maxilarului. Această procedură se face de obicei sub anestezie generală, astfel încât veți fi adormit în timpul intervenției chirurgicale. Este o procedură mai invazivă decât liposucția, așa că timpul de recuperare este de obicei puțin mai lung.

Liftarea gâtului

Un lifting de gât pentru a reduce bărbia dublă este similar cu un lifting facial, dar se concentrează pe pielea din jurul gâtului. Această procedură se face și sub anestezie generală și are un timp de recuperare mai lung decât liposucția.

Cât de repede poți obține rezultate?

Rezultatele vor depinde de tipul de procedură pe care o alegeți. Liposucția pentru bărbia dublă are de obicei cele mai rapide rezultate, majoritatea oamenilor văzând o diferență în câteva săptămâni.

Rezultatele mezoterapiei durează, de obicei, ceva mai mult, deoarece corpul dumneavoastră are nevoie de timp pentru a elimina celulele moarte. Pot fi necesare până la 6 tratamente pentru ca mezoterapie să obțină rezultatele dorite.

Liftingurile faciale și liftingurile gâtului au cel mai lung timp de recuperare, dar au și cele mai dramatice rezultate.

Rezultatele vor fi permanente?

Rezultatele operației de bărbie dublă sunt permanente, totuși, dacă vă îngrășați, este posibil să observați o revenire a bărbiei duble. Pentru a vă menține rezultatele, este important să vă continuați obiceiurile alimentare sănătoase și să faceți exerciții regulate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net