E la modă iar tunsoarea bob la femei și blondul platinat la bărbați! Adrian Perjovschi a anunțat trendurile în hair-style pentru 2025! Ce coafuri se poartă anul viitor?

Adrian Perjovschi a anunțat, recent, trendurile în hair-style și beauty pentru 2025, printr-un shooting-show de colecție plin de culoare, viziune și frumusețe, pe care l-a denumit „Natural born beauty”. 

Celebrul hair-stylist Adrian Perjovschi a răspuns la toate curiozitățile legate de culorile, tunsorile și coafurile anului viitor. Este al șaptelea an consecutiv în care Adrian Perjovschi este primul expert în beauty din România care dă ora exactă în industria frumuseții și anunță și pe plan local viitorul în materie de hair-style. 

Colecția sa de modele este un elogiu pentru frumusețe, încredere și naturalețe, alături de echipa sa de la Jovsky Studio, de Dana Petrina și Cătălina Mihăilă la make-up, Alina Lazariu ca stilist și designer vestimentar și Dacian Foldi The Storyalist ca fotograf.

Ce coafuri se poartă anul viitor?! 

Prin urmare nu mai puțin de 8 modele, 6 fete și 2 băieți, au exemplificat tunsori, culori și coafuri diverse, inspirate din tendințele ce vor face legea în 2025 în industria internațională a frumuseții.

Totodată este de reținut că se va pune accent pe unicitatea și personalitatea nativă a fiecăruia, fără a transforma trendurile într-un proces de uniformizare a look-ului.

Adrian Perjovschi a anunțat trendurile în hair-style pe 2025 foto: Arhivă personală
Adrian Perjovschi a anunțat trendurile în hair-style pe 2025 foto: Arhivă personală

Adrian: Perjovschi:„Culori cât mai calde de păr decolorat natural de soare”

„Trendurile pentru 2025 sunt într-o direcție foarte naturală, atât în ceea ce privește culorile, cât și tunsorile și styling-ul. Avem tendințe de culori cât mai calde, de păr decolorat natural de soare, observăm balayage în tonuri de blond, de auriu, de arămiu, de roșcat sau chiar de roșu. 

Tehnica de balayage este pe baby balayage, cât și pe contouring sau frame în față, cu câteva accente de culoare. Avem și culori pe natural de ciocolatiu, de dark chocolate, culori înspre caramel, în mare parte tendința e de culori calde”, a anunțat Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai experimentați și de succes hair-styliști din România, cu peste 23 de ani de experiență în domeniul frumuseții, un trendsetter, un reper în industrie, cunoscut ca specialist în transformări radicale de look. 

Care sunt tunsorile vedetă pentru 2025? Frizura bob revine în modă!

Tunsorile vedetă pentru 2025 sunt, în viziunea lui Adrian Perjovschi: old money bob sau italian bob, la femei și TikTok haircut și Caesar haircut, la bărbați.

„Anunțăm vedeta tunsorilor feminine pentru anul următor: old money bob sau italian bob, adică acele tunsori care par foarte scumpe, ale oamenilor bogați care se îngrijesc mult și au look-uri foarte bine studiate. Se poartă tunsorile cu tendințe retro, cu volum exagerat, în unele cazuri, cu mici texturizări pe alocuri. 

Se poartă în continuare și părul lung în butterfly haircut, dar și tunsorile pe drept. Bretoanele sunt foarte în trend, atât pe courtain bangs, cât și pe drept, pentru părul lung. 

La băieți, prezentăm două tunsori reprezentative pentru 2025: TikTok haircut și Caesar haircut, amândouă în zona de blond platinat spre nordic, pentru că se poartă și la băieți această tehnică de colorare a părului”, mai spune Adrian Perjovschi.

Buclele tip cilibdru au ieșit din modă 

Părul coafat natural este și el printre hiturile 2025, iar buclele de tip cilindru au în continuare în dreptul lor un mare NU de la experți.

 „Ca și styling, avem în vedere buclele de tip spirală, de ușor dezordonate, cât mai naturale, se evită acele bucle de tip cilindru, subliniez, în niciun caz acele bucle studiate nu mai sunt în trenduri. 

Se poartă părul prins, accesorizat cu împletituri, se poartă nodurile de păr, foarte mult upstyle-ul în stil natural, cu foarte multe șuvițe lăsate pe conturul feței. 

Acestea pot fi purtate și cu accesorii de păr, cu agrafe, bentițe voluminoase, cu agrafe cu tot felul de motive sau cu sclipici”, a adăugat Adrian Perjovschi cu ocazia shooting-ului prin care a anunțat în România colecția de trenduri în hairstyle și beauty pentru 2025. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 26 martie jpg
dulceata smochine jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
snitel pixabay jpg
masca ten jpg
horoscop 17 martie webp
ardei umpluti in ghiveci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net