Iată 7 utilizări inedite ale băuturilor alcoolice

11 mai 2016
article img
Tamponează cu puțină vodkă locurile în care ai exagerat cu parfumul.www.clickpentrufemei.ro

Locul alcoolului nu este doar în bar, în sticle frumos decorate. Acesta poate fi folosit și ca soluție naturală pentru o serie de probleme, cum ar fi lipsa de strălucire a părului sau bateria moartă a mașinii.

Picioarele urât mirositoare

Data viitoare când mai bei tărie, asigură-te că scapi câteva picături și pe șosete. Conținutul ridicat de alcool va ucide imediat bacteriile cauzatoare de miros.

Bateria auto descărcată

În timp ce este complet contraindicat să bei înainte de a urca la volan, bateriei mașinii tale nu îi interzice nimeni să consume un păhărel. De fapt, dacă e moartă, vinul roșu ar putea să o readucă la viață. Acesta este un lichid acid care permite electronilor să circule liber între plăcile pozitive și negative ale bateriei, oferind suficientă energie pentru a porni motorul.

Golirea rezervorului pentru lichidul de parbriz

Dacă tot îi dai vin roșu bateriei mașinii, poți găsi o utilitate și pentru vodkă. În cazul în care rezervorul pentru lichidul de parbriz este gol, umple-l cu un amestec format din 3 căni de alcool, 4 căni de apă și 2 lingurițe de detergent de vase. Agită bine înainte.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro şi alte utilizări inedite ale băuturilor alcoolice.