Împachetările cu miere de albine combat celulita

Ultima actualizare:

Tramentele cu miere, folosite încă din antichitate - Încă din antichitate femeile utilizau împachetarea cu miere pentru a oferi pielii elasticitate şi catifelare. Drept dovadă servesc reţetele cosmetice descoperite de arheologi. În prezent, mierea se găseşte în compoziţia multor produse de firmă de îngrijire a tenului şi a pielii corpului, este utilizată activ în procedurile cosmetice din saloanele de frumuseţe. 

Este extrem de bogată în antioxidanți - În componenţa sa intră un complex activ de substanţe, care contribuie la menţinerea sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii corpului. Conţinutul bogat în antioxidanţi, fermenţi, vitamine (А, С, Е, К, Н), minerale (magneziu, calciu, caliu, fier), aminoacizi, fac din miere unul din produsele cele mai valoroase create vreodată de natură pentru om. 

Curăță, catifelează și detoxifică pielea - Împachetarea cu miere hrăneşte pielea cu proprietăţile irepetabile ale mierii, izvorul natural de vitamine şi minerale. Pielea devine netedă şi catifelată, se curăţă vizibil porii, se elimină celulita. După câteva şedinţe se cicatrizează rănile mici şi fisurile de pe piele, se îmbunătăţeşte starea sistemului nervos. În combinaţie cu alte ingrediente, mierea poate oferi rezultate şi mai uimitoare.

Acționează benefic asupra tuturor proceselor organismului - Împachetarea cu miere se consideră a fi una dintre cele mai eficiente proceduri, datorită proprietăţilor sale naturale, care acţionează benefic asupra tuturor proceselor organismului, a siluetei, oferă emoţii pozitive şi un aflux de energie şi vitalitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net