La ce secret apelează hairstyliștii pentru revitalizarea podoabei capilare

Părul este o caracteristică semnificativă a aspectului nostru fizic și joacă un rol important în încrederea și stima de sine. Cu toate acestea, expunerea la factori dăunători precum tratamentele chimice agresive, utilizarea frecventă a aparatelor de coafat cu căldură și deteriorarea mecanică pot provoca daune semnificative firului de păr.

reconstructie par 1536x1024 jpg

În astfel de situații, reconstrucția devine o soluție eficientă pentru a restaura și revitaliza podoaba capilară. Hairstylistul Elena Bîrcă, specializat în tehnici avansate de reconstrucție și de îndreptare a părului, după formula de succes a celor din Brazilia, ne spune secretele care ne ajută să avem o podoabă capilară de nota zece!

Ce este reconstrucția firului de păr

Reconstrucția este un proces complex de tratare a părului deteriorat, care are ca scop restaurarea și fortificarea structurii sale interne. Acest proces implică utilizarea de produse și tehnici special concepute pentru a hidrata și reconstrui firele de păr deteriorate, redându-le strălucirea.

Tipul de păr căruia i se potrivește tehnica de reconstrucție a părului

„Reconstrucția moleculară este pentru părul care a trecut prin diferite procese chimice și este deteriorat, se rupe, e deshidratat, uscat. Cu procedurile de reconstrucție, putem.... citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net