Metoda minune care te ajută să scapi de părul alb. Doamnele sunt în extaz

Femeile mexicane sunt în culmea fericirii de când au aflat de o metodă ideală pentru a scăpa de firele albe de păr, excluzând vopsitul complet. În timp ce unele reprezentante ale sexului frumos se mândresc cu firele albe, altele aleg să le ascundă prin vopsea. Există, totuși, o altă alternativă care nu include atât de multe chimicale: metoda gray-blending. 

Problema firelor albe de păr / foto: arhiva Click!
Problema firelor albe de păr / foto: arhiva Click!

Femeile care deja se confruntă cu numeroase fire de păr albe trebuie să știe pot trece pragul salonului de înfrumusețare și pot cere stilistului metoda gray-blanding, devenită vedetă modului de utilizare folosit și a duratei îndelungate. 

Metoda gray-blanding pentru femeile cu fire albe de păr 

Toți ajungem să încărunțim în fața timpului, cu toate că ne place, sau nu. Și cum acest proces de îmbătrânire nu este la latitudinea noastră, tot ce putem face este să îl prevenim sau, după caz, să îi găsim o rezolvare aspectului părului nostru. 

Specialiștii din saloanele de înfrumusețare mizează pe metoda gray-blanding, cerută de altfel de nenumărate doamne. 

Acest proces presupune utilizarea unei tehnici mult mai potrivită pentru acoperirea firelor albe cu nuanțe de păr blond sau șaten, adăugând totodată o notă metalică elegantă. 

Dacă această metodă ți se pare asemănătoare cu o altă, să știi că ai ghicit: balayage-ul, o altă metodă de a oferi un aspect frumos părului nostru. 

Ce presupune metoda gray-blanding 

Acest amestec de gri este versatil pentru mai multe nunațe și tunsori ale părului încărunțit. Această tehnică este considerată de către specialiști inovatoare deoarece nu presupune vopsirea părului cu chimicale. 

Pe lângă faptul că te scapă de efectul inconfortabil creat de existența firelor albe, această „strategie stilistică” atrage după sine mai multe avantaje: spune „nu” chimicalelor aplicate la baza și pe lungimea firului de păr, adaugă eleganță, rafinament, bun gust și luminozitate feței noastre, ajutându-ne totodată să creăm un look perfect pentru orice ocazie, fără a fi nevoite să mai petrecem ore în șir pe scaunul hair-stylist-lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net