6 trucuri care te fac să arăţi mai slabă la petrecere

- Poartă pe sub rochie o lenjerie care strânge abdomenul, ridică bustul, subţiază picioarele, nu lasă celulita la vedere. Există dressuri şi corsete care au acest rol.

- Alege hainele potrivite. Nici prea largi, pentru că vor da senzaţia de mai mult volum, dar nici prea strâmte, pentru că vor scoate în evidenţă toţi colăceii. Se ştie că negru subţiază, dungile verticale alungesc. Totuşi, la o petrecere, ca să arăţi bine, nu te îmbrăca numai în dungi sau complet în negru. Înveseleşte ţinuta cu accesorii colorate - spre exemplu pantofii, cerceii, colierul, geanta, eşarfa.

- Poartă tocuri care fac picioarele să arate mai lungi şi mai tonifiate, iar tu vei părea mai slabă. Pantofii nu trebuie să iasă prea mult în evidenţă, la capitolul culoare, ci să fie ca o alungire a piciorului, pentru nu părea că stai cocoţată pe o scăriţă.

- Fii atentă la postură. Stai cu spatele drept, umerii traşi în spate şi suge burta. De asemenea, trebuie să ai grijă la cum stai pe scaun, la mişcări în general, să fie graţioase.

- Nu mânca în ziua petrecerii alimente care te balonează, cum ar fi anumite fructe şi legume, băuturi carbogazoase sau lapte, dacă ştii că ai probleme.

- E important să pari slabă şi în fotografii. Când eşti pozată, stai într-un semiprofil, cu un picior înainte, abdomenul tras şi umerii în spate. Poziţia trebuie, totuşi, să fie naturală.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
manichiura acasa jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie
proiect masa tineri alba
Mâini uscate și crăpate