S-a terminat vacanţa! Cum te motivezi ca să te reîntorci la serviciu

Ultima actualizare:

Pregăteşte-te psihic cu o zi înainte de întoarcerea la serviciu Ce presupune acest lucru? Încearcă să revii la vechile obiceiuri pe care le ai cu o zi înainte de a merge la serviciu: calcă o cămaşă pentru a doua zi, pregăteşte-ţi hainele cu care te vei îmbrăca, fă o baie lungă şi relaxantă, fă-ţi manichiura şi pedichiura sau coafează-te. În acest fel, pshihic vorbind, te vei pregăti să înfrunţi un nou an, cu bune şi cu rele.

Fă-ţi o listă cu dorinţe Gândeşte-te la ce ai realizat până în prezent la locul tău de muncă şi ce-ţi doreşti pe viitor. Implică-te în noi proiecte care să te motiveze, să-ţi stimuleze creativitatea, inteligenţa şi, mai ales, care să-ţi aducă satisfacţii.

Nu te osteni din prima zi În prima zi, ar fi bine s-o iei mai uşor. Citeşte-ţi mail-urile, fă curat printre hârtiile de care nu mai ai nevoie, fă curat pe birou. Fă-ţi spaţiul de lucru cât mai plăcut, cât mai agreabil. Acesta trebuie să fie un loc unde să revii mereu cu drag, cu plăcere. Fii sociabilă cu colegii şi împărtăşeşte-le din poveştile tale de vacanţă.

Gândeşte pozitivSfârşitul sărbătorilor şi îneceperea serviciului nu trebuie să te deprime. Gândeşte pozitiv! Este minunat faptul că ai un loc de muncă unde să mergi în fiecare zi, nu-şi aşa? Gândeşte-te dacă nu l-ai fi avut, cum te-ai fi simţit? Acest mod de a privi lucrurile cu siguranţă îţi va şterge orice urmă de depresie.

Redecorează biroul După ce l-ai curăţat de praf şi hârtii, poţi decora biroul cu un ghiveci cu flori colorate sau cu o fotografie a unei persoane dragi pe care s-o ţii în ramă. Alege o fotografie pe care ai făcut-o de sărbători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net