Prepară un tort apetisant de ciocolată şi bezea!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

200 g ciocolată menaj, 3 linguri de lapte, 2 blaturi de bezea, 25 ml smântână lichidă foarte rece, 6 gălbenuşuri, 120 g de zahăr pudră, portocale confiate

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata cu laptele la bain-marie. Rupi bezeaua în bucăţi mari. Baţi bine gălbenuşurile cu zahărul până obţii un amestec aproape alb.

Pui vasul cu amestecul de zahăr să fiarbă la bain-marie timp în care amesteci până vei obţine o cremă de consistenţa smântânii.

Citeşte aici reţeta completă de tort cu ciocolată şi bezea



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
eri clinic   clinica implant mamar București   doctor implant mamar București    click jpg
zodii, foto shutterstock jpg
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net