Ritual de înfrumusețare înainte de culcare

Ultima actualizare:

    Alternează pudra minerală cu crema cu vitamina A, care de asemenea ajută la prevenirea îmbătrânirii premature.www.clicksanatate.ro
Alternează pudra minerală cu crema cu vitamina A, care de asemenea ajută la prevenirea îmbătrânirii premature.www.clicksanatate.ro

Seara, corpul se regenerează mult mai ușor și mai bine, motiv pentru care nu ar trebui să-ți faci un obicei din a pierde nopțile.

Pentru a-ți menține sănătatea și frumusețea este bine să știi ce produse să folosești  și mai ales când să le aplici. După ce ai ajuns seara acasă, înainte de a te pregăti de somn, după ce ai demachiat foarte bine tenul, aplică unul dintre produsele de mai jos și privește efectele pozitive.

Vaselina, cel mai bun emoliant

Unul dintre produsele cu cele mai multe întrebuințări, având o acțiune puternică emoliantă care hidratează și repară pielea în profunzime.

Poți să o aplici sear ape toate zonele problematice de la pleoape, buze până la călcâiele crăpate peste care este bine să pui o pereche de șosete din bumbac. În felul acesta te vei bucura de o piele mereu hidratată, luminoasă, fină, catifelată cu aspect tânăr.

Previne iritația pielii cu pudra minerală

Ai nevoie doar de un strat subțire de pudră mineral pe care să îl aplici pe tenul tău și astfel vei preveni atât iritațiile pielii cât și inflamațiile. Ai grijă în schimb să eviți contactul cu zona ochilor și a buzelor. Poți să alegi din mai multe sortimente astfel încât să nu îți încarci tenul și să lași pielea să respire. Aplicată seara, până dimineața aceasta va avea grijă de tenul tău.

Află pe Clicksanatate.ro care sunt secretele unui ten frumos!

Motive să prețuiești scorțișoaraTătăneasa tratează gastrita și ulcerul 

image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zodie jpg
Singuratate - barbat singur FOTO Shutterstock
click ro jpg
h1 png
Dr Adrian Dijmarescu Sanador 2 jpg
vin rosu jpg