Secretul coreencelor pentru un ten luminos și curat! Cum poți prepara ușor o cremă care hidratează tenul

Coreencele sunt renumite pentru tenul lor luminos și curat, iar asta se datorează anumitor ingrediente naturale ce fac parte din rutina lor de îngrijire a pielii. Află cum poți prepara ușor la tine acasă o cremă pentru hidratarea tenului! Este secretul pentru o piele de vis!

mirodenii ten jpg

Secretul coreencelor pentru un ten frumos

Produsele cosmetice coreene sunt cunoscute în toată lumea ca fiind de o calitate deosebită, și nu este de mirare pentru că încă din cele mai vechi timpuri asiaticii au descoperit secretele frumuseții prin metode și ingrediente naturale. Unul dintre aceste ingrediente care îți curăță tenul și ți-l lasă strălucitor se găsește chiar în bucătăria ta! Vorbim, așadar, despre orez! Acest ingredient minune folosit de sute de ani în îngrijirea personală aduce numeroase beneficii pentru piele. Apa de orez ascunde calități nebănuite, iar știința o demonstrează.

Apa de orez este bogată în antioxidanți care blochează activitatea unei enzime numite elastază. Aceasta deteriorează proteina care menține elasticitatea pielii tale. Apa de orez încetinește semnele îmbătrânirii pielii, datorită hidratării pe care o oferă. Potrivit dermatologului Rebecca Marcus, apa de orez previne inflamarea pielii și reduce ridurile, datorită proprietăților sale hidratante și antiinflamatoare. Petele maronii și imperfecțiunile îți dau bătăi de cap? Atunci apa de orez este soluția pentru tine! Aceasta ajută la iluminarea pielii și la îmbunătățirea strălucirii acesteia. Potrivit dermatologului Dr. Rebecca Marcus, orezul conține compuși precum tricina și betaina, care luminează pielea și îi îmbunătățesc aspectul. În plus, pielea uscată poate fi tratată cu apă de orez! După cum arată un studiu publicat în 2002 în National Library of Medicine, amidonul de orez este benefic pentru piele, mai ales dacă suferiți de dermatită atopică. Acesta ajută la repararea și restabilirea barierei cutanate.

tratament ten jpg

Cum prepari ușor o cremă pentru tenul tău

Crema pentru hidratare pe bază de orez poate fi pregătiă în câțiva pași simpli. Tot ce ai nevoie sunt doar: 4 linguri de orez, 4 linguri de lapte de migdale sau de nucă de cocos, 1 lingură de ulei de migdale, 2 capsule de vitamina E, apă.

Cum se prepară? Spălați bine orezul și înmuiați-l într-un recipient cu apă și lăsați-l să stea peste noapte. A doua zi, scurgeți orezul și puneți-l în blender, adăugați 4 linguri de lapte de migdale sau de cocos și amestecați;. Se strecoară și se toarnă amestecul într-o cratiță la foc mic, amestecând din când în când. Când crema începe să se îngroașe, opriți focul continuând să amestecați bine. Adăugați în cremă conținutul capsulelor de vitamina E și uleiul de migdale. Se toarnă într-un recipient de sticlă și se lasă să se răcească.

Crema se aplică pe față seară, înainte de somn și se lasă să acționeze timp de 15 minute, după care clătiți fața cu apă călduță. Crema poate fi bună de folosit chiar și până la o lună dacă o depozitați în frigider.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
cub horoscop supărare png
ten perfect 600x400 jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
zodii pixabay jpg
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net