Secretul femeilor din Asia. Cu ce se dau pe față pentru o piele impecabilă și lipsită de riduri

Femeile asiatice sunt renumite pentru pielea lor tânără și strălucitoare, iar secretul constă într-o combinație de factori genetici, dietă sănătoasă și o rutină de îngrijire a pielii foarte atentă. În multe culturi asiatice, se pune un mare accent pe protejarea pielii de soare și pe menținerea unui echilibru între hidratare și detoxifiere. Iată scrub-ul care le ajută să aibă o piele impecabilă.

Secretul femeilor din Asia
Secretul femeilor din Asia

 Scrub-ul care le ajută pe femeile asiatice să aibă o piele impecabilă

Pentru un ten strălucitor și sănătos, este important să urmezi o rutină de îngrijire adecvată. Un scrub eficient, urmat de o mască de albire, poate face minuni pentru pielea ta! Iată o metodă simplă și naturală pe care o poți încerca acasă.

Pasul 1: Exfolierea (scrub-ul) Pentru a îndepărta celulele moarte și a revitaliza pielea, începe cu un scrub ușor. Ai nevoie de ½ lingură de zahăr și 1 lingură de pudră de lemn de santal. Amestecă aceste ingrediente și folosește o roșie tăiată pe jumătate pentru a aplica amestecul pe piele. Masează delicat tenul cu mișcări circulare timp de 5-10 minute. La final, clătește-ți fața cu apă călduță.

Pasul 2: Masca de albire După exfoliere, aplică o mască iluminatoare pentru a uniformiza nuanța tenului. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 1 cartof (din care extragi sucul), 2 linguri de făină de orez, 1 lingură de miere, 4 linguri de suc de cartofi, 3 linguri de suc de lămâie.

Amestecă bine toate ingredientele și aplică masca pe față. Las-o să acționeze timp de 30-40 de minute, apoi clătește cu apă călduță.

Această combinație îți va exfolia pielea și o va ajuta să capete un aspect proaspăt și luminos. Folosind acest tratament regulat, tenul tău va rămâne hidratat, curat și strălucitor!

Un alt mic secret de frumusețe asiatic

Mască cu ceai verde și miere – Ceaiul verde este bogat în antioxidanți, ajutând la combaterea radicalilor liberi și la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Pentru a pregăti această mască:

Fierbe un pliculeț de ceai verde și lasă-l să se răcească. Amestecă 2 linguri de ceai verde cu 1 lingură de miere. Aplică masca pe față și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute. Clătește cu apă călduță.

Această mască ajută la hidratare, întinerirea pielii și îmbunătățirea elasticității tenului, menținând un aspect tânăr și sănătos!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop zilnic jpg
horoscop webp
96340dd8cd4d011373d93589d2cbe6c8 jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
1 coliva jpg jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
castane coapte jpeg
cafea antiglont jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net