┼×i tu po┼úi s─â-┼úi faci singur─â, acas─â, o manichiur─â perfect─â!

31 mai 2014
image
lac unghii

Dac─â nu ai de fiecare dat─â timp s─â mergi la salon pentru manichiur─â, de ce nu ├«ncerci s─â o faci singur─â, acas─â?! Economise┼čti timp ┼či bani. Noi ├«┼úi d─âm c├óteva sfaturi utile pentru a ajunge la performan┼úa de a-┼úi face o manichiur─â impecabil─â ┼či ├«┼úi spunem ce se poart─â ├«n aceast─â var─â.

1. ┼óine unghiile la ├«nmuiat ├«ntr-un vas cu ap─â cald─â, apoi ├«ndep─ârteaz─â cuticulele cu un be┼úi┼čor de lemn, cu o forfecu┼ú─â sau cle┼čti┼čor. Nu insista prea ad├ónc pentru c─â te po┼úi r─âni, iar unghia se va degrada.

2. Unghiera se folose┼čte doar la scurtarea unghiei. Forma dorit─â se va da cu o pil─â.

3. Dac─â unghiile sunt fragile ┼či se rup u┼čor, pile┼čte-le doar ├«ntr-un singur sens, nu dus-├«ntors.

4. Înainte de a aplica oja, e absolut necesar să aplici o bază protectoare. Altfel, unghia se va păta de la ojă, se va îngălbeni, pigmenta.

5. Pentru ca oja s─â reziste c├ót mai mult, unghia trebuie "sigilat─â". Asta ├«nseamn─â c─â fiecare strat de lac protector (baz─â), oj─â ┼či top trebuie aplicat ┼či pe v├órful unghiei, ┼či pu┼úin ├«n partea interioar─â. ├Än felul acesta, oja nu va mai s─âri de pe unghii.

6. Oja nu se aplic─â niciodat─â ├«n apropierea cuticulei deoarece poate forma goluri de aer ┼či se cojeste apoi mult mai u┼čor.

7. Oja se aplică în două straturi, se lasă să se usuce bine.

8. ╚śi, pentru c─â vara ├«nseamn─â zile lungi la plaj─â, stropi de mare ╚Öi bai r─âcoritoare ├«n piscin─â, este important s─â aplic─âm un top coat care ofer─â protec┼úie UV ╚Öi p─âstreaz─â manichiura intact─â pentru mai mult timp.

Tendinţe

Acum, c─â am stabilit cum se face manichiura, iat─â ce nuan┼úe de oje se poart─â ├«n aceast─â var─â. Adina Hop├«rtean, brand manager Farmec, spune c─â vedetele sezonului sunt culorile vii ╚Öi puternice, care pun ├«n valoare forma ╚Öi lungimea unghiilor, contrastele puternice, imprimeurile originale, dar ╚Öi nuan╚Ťele pastelate sau nude, care merg de minune cu rochiile vaporoase. "├Än timp ce unghiile scurte sunt perfecte pentru manichiurile monocromatice, unghiile lungi pot fi puse ├«n valoare prin diferite modele, picturi ╚Öi aplica╚Ťii, transform├ónd manichiura ├«ntr-un accesoriu veritabil. Oricum, ├«n aceast─â var─â, combina╚Ťiile ├«ndr─âzne╚Ťe, diversitatea stilurilor ╚Öi imagina╚Ťia fac regulile ├«n materie de manichiur─â", spune specialistul.

image
lac unghii

Farmec dă startul verii cu noile lacuri de unghii Farmec Collection. În culori fructate, florale sau care se asortează cu valurile mării, cele 7 nuanţe ale colecţiei vor fi pata de culoare a ţinutei tale. Preţ 4,47 lei.

Unghii de catifea cu noile lacuri de unghii de la L'Oreal, preţ 13,5 lei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Oj─â str─âlucitoare Yves Rocher, ├«┼úi va face unghiile diafane ┼či delicate, pre┼ú 19 lei

simeon stalpnicul png

Oj─â The One de la Oriflame, 11,9 lei

simeon stalpnicul png

Lac de unghii BIO Sante, formulă hipozlergenică, nu afectează porii unghiei, preţ 64,9 lei, pe life-care.com.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg