Transformarea Irinei Voluță, «regina sprâncenelor» din Republica Moldova. Ce operații estetice are și ce își mai dorește

Ultima actualizare:

Irina Voluță este precum eroina unui film de artă, căci s-a transformat radical de-a lungul timpului. Irina este o femeie de succes din Republica Moldova, care contribuie la frumusețea femeilor din lumea întreagă și le învață să fie frumoase, prin tehnici speciale.

Irina Voluță
Irina Voluță

Un exemplu este chiar ea, care dintr-o femeie simplă, dar ambițioasă, a ajuns să facă fix ce îi place. Cum s-ar caracteriza ea? "Cred că cele două cuvinte care mă caracterizează cel mai bine sunt: visătoare și ambițioasă. Sunt din Moldova, orașul Chișinău. Sunt mamă a doi băieți de 12 și 8 ani. În urmă cu un an am divorțat, după un mariaj de 11 ani.

Am marele noroc că mama locuiește la mine și mă ajută cu copiii. Eu acum efectuez machiaj semipermanent și pot să spun că mă consider o femeie puternică și o femeie de succes. Sunt în domeniul beauty deja de 15 ani. Trebuia să aleg între o facultate și domeniul acesta, fiindcă nu era posibilitatea să le fac pe ambele. Am ales această meserie și nu regret o secundă", ne povestește ea.

Irina a fost și roșcată. Foto: arhivă personală
Irina a fost și roșcată. Foto: arhivă personală

Când am ales să fac machiaj semipermanent am început din glumă, mi s-a părut cel mai greu domeniu, fiindcă lucrezi cu ace, sânge și ai o mare responsabilitate față de imaginea femeii. Și sprînceană este cartea de vizită a oricărei femei. Am început cu frizeria, machiajul, coafurile, genele, iar într-un final, pentru că făceam sprâncenele perfect în machiaj, clientele mi-a dat ideea să fac machiaj semipermanent.

Primele sprâncene i le-am făcut mamei și finei mele, iar dacă este să zic că le-am făcut perfect, aș minți. Atunci îmi păreau perfecte, acum nu. Dar mi-am făcut și mie personal sprîncenele, a fost greu, fiindcă mă loveam cu mașina de tattoo în oglindă, dar într-un final am reușit. Am descoperit că pot fi mai frumoasă decât eram, în momentul când am apelat pentru prima dată la o procedură cosmetologică, și anume mărirea buzelor", spune ea.

Are două operații estetice și își mai dorește încă două

Am vrut să știm dacă a făcut de-a lungul anului schimbări și a apelat la chirurgul estetician. "Când cel mic avea 4 ani, am decis să apelez la medicul plastician. În anul 2018 mi-am făcut prima operație, și anume cea de mărire a sânilor. Peste 3 săptămâni a urmat operația de abdominoplastie. Iar peste 4 ani mi-am schimbat și toată dantura. Îmi doresc o ultimă operație de micșorare a taliei și mărirea feselor cu grăsime. Atunci cînd femeii îi place ce vede un oglindă, ea primește acea încredere în ea și  devine mai puternică în ceea ce face", ne-a povestit Irina, care are o mulțime de proiecte și a primit o mulțime de premii pentru ceea ce face.

Irina Voluță, o femeie superbă
Irina Voluță, o femeie superbă

"Pe data de 5 mai voi participa la Miss Continental, ce va avea loc în Napoli, voi fi reprezentata Moldovei. Cel mai mare plan, și lucrez la el, e să îmi fac o rețea de academii în Europa, ce o să îmi poarte numele. Cât despre premii - am primit o mulțime pentru ceea ce fac. În 2018 am primit titlul de Stilistul anului, în 2021 - premiul pentru speaker internațional din Londra, premiul pentru speaker internațional din Kazahstan, premiul pentru jurat din cadrul campionatului din Kazahstan, Premiul oferit de "iSecrete" drept cel mai bun dermopigmentist din București", spune femeia.

De la Irina am vrut să aflăm dacă a colaborat și cu vedete. "Tatuajul e o procedură la care nu apelează des vedetele, deoarece ele tind spre naturalețe. Am avut vedete cărora le-am făcut procedura și nu mi-au permis să le fac poze, deoarece nu doresc să se știe că au apelat la această tehnică. Dar în mare parte lucrez cu femeile de afaceri, ce nu au timp să stea în fața oglinzii să se machieze. Pentru mine, orice femeie este o vedetă.

"Am adormit cu mașină de tatuat în mână, în timp ce lucram"

Cât despre depășit limitele, am avut astfel de momente, când le-am depășit. Aveam câte 9 cliente pe zi în Italia, de la ora 9, până la ora 2 noaptea munceam, iar în a 3-a zi am adormit cu mașină de tatuat în mână, în timp ce lucram. A căzut mașina și m-am trezit. Am zis că nu mai fac așa ceva, să mă supraobosesc. Și la fel, mi-am depășit așteptările când am avut curs cu 15 cursante deodată", a continuat ea.

Citește și: Buzele şi sprâncenele te întineresc. Trucurile care fac minuni

Ce ar fi făcut dacă nu ajungea în acest punct al carierei? "Sunt o persoană ce visează foarte mult și realizează ceea ce își pune în minte. Îmi place enorm să creez haine. Dacă nu eram dermopigmentist, cu siguranță eram designer vestimentar. Timp liber am foarte puțin și când îl am îl petrec cu copiii mei, fiindcă din păcate sunt foarte puțin timp în Moldova și ador timpul petrecut cu ei. Următoarea vacanță îmi doresc enorm să fie în Africa, dar nu găsesc timp, din păcate, fiindcă timpul liber este un lux pentru mine. Vacanță îmi fac în fiecare lună, după fiecare călătorie ce o am cu cursurile, îmi rezervez câte 2-4 zile de odihnă".

Cine e Irina Voluță?

Irina Voluță este recunoscută pentru activitatea ei în domeniul frumuseții. "Sunt fondatoarea unui brand de produse pentru machiaj semipermanent, fondatoarea Academiei Irina Voluță, trainer internațional în dermopigmentare, jurat în campionatele internaționale și speaker internațional. Cursurile în dermopigmentare le-am făcut la două dintre cele mai mari academii din Europa. Toate perfecționarile le-am făcut doar în Europa. Cursurile în dermopigmentare, viitoarele cursante le pot face în Moldova, dar și în Europa, deoarece colaborez cu mai mulți organizatori care se ocupă de cursuri, cât și de master-class", ne-a mai spus ea.

Irina Voluță
Irina Voluță

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net