Trucuri de vedetă: cum scapă de riduri în mod natural divele de la noi: mălai, aspirină și banane

Ultima actualizare:

Ozana Barabancea, Oana Roman și Elena Gheorghe sunt trei vedete care își doresc să arate cât mai bine. Pentru acest lucru acestea acordă o atenție deosebită tenului lor, pe care îl îngrijesc cu produse naturale. Află care sunt secretele lor!

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Și ea apelează la trucuri naturale
Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Și ea apelează la trucuri naturale

Vedetele din România sunt adeptele rețetelor naturiste, pe care le încearcă acasă, în intimitate, iar rezultatele sunt pe măsură. Deși sunt abonate la clinicile de înfrumusețare, până la urmă, trucurile din bătrâni se dovedesc mai tari decât orice cremă scumpă. Cel puțin cu asta se laudă divele noastre. Haideți să le aflăm împreună secretele la trei dintre ele.

Ozana Barabancea folosește mălaiul pentru curățarea feței!

Rețeta pe care o folosește Ozana Barabancea (52 ani) de ani de zile pentru un ten curat este una foarte simplă, ieftină și la îndemâna oricărei femei. Pentru față, vedeta folosește o mască pe bază de mălai. Ozana își masează fața cu mălai pe fața umedă de ani de zile. Masca aceasta se poate combina și cu alte ingrediente, în funcție de tenul fiecărei femei.

„Masajul cu mălai este o metodă foarte ieftină și foarte eficientă pentru exfolierea tenului. Acest produs nelipsit din bucătăria fiecăruia poate fi amestecat cu lapte pentru un ten uscat, cu oțet sau lămâie pentru cele care doresc un ten fresh, sau cu ouă pentru a combate acneea. Eu îmi fac singură masaj facial pe tenul ud. Mălaiul îl folosesc pentru față de 35 de ani. Acum folosesc și sare fină pentru ten.”, a declarat pentru Click!, Ozana Barabancea.

Oana Roman folosește aspirină pentru față!

Oana Roman (45 ani) deține și ea un truc naturist pentru frumusețea tenului ei. Vedeta a folosit de-a lungul timpului măști pentru față pe bază de argilă, ulei de cocos, aspirină pisată și uneori, ea pune și miere. „Masca poate fi folosită și fără ulei de cocos sau lapte, dar ar fi păcat să se renunțe la aspirină”, spune aceasta. Masca se lasă să acționeze pe ten circa 5 minute, apoi care se șterge cu un tifon. La final, Oana a povestit că își pune pe față capsule cu vitamina E, de la farmacie.

Elena Gheorghe este fan banane pe față, pe care le combină cu ... frișcă!

Elena Gheorghe (36 ani) este și ea adepta produselor cât mai naturale, când vine vorba despre ten. Iarna, pielea mea devine mult mai sensibilă, așa încât, artista, pe lângă crema hidratantă pe care o folosește, aplică tot felul de măşti naturale. „Eu îmi pun pe față măști cu banane şi frişcă, care sunt şi foarte uşor de obţinut.”, a explicat cântăreaţa. 

O banană se pisează și se amestecă împreună cu frișca lichidă până ce devine o pastă, ce se aplică apoi pe faţă şi se lasă să acţioneze timp de 30 de minute. La final, tenul devine fin, după un astfel de tratament.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net