Trucuri recomandate de stilişti pentru păr cu volum

image
Trucuri recomandate de stilişti pentru păr cu volum

Cu cât îţi speli părul mai des, cu atât se va îngrăşa mai rapid şi va fi mai lipsit de volum. Însă există o serie de trucuri recomandate de stilişti pentru a avea un păr cu volum natural, de la rădăcină, ce va atrage toate privirile.

Nu-ţi spăla părul zilnic

Dacă îţi speli părul zilnic, ar trebui să te opreşti din asta. Începe prin a rări acest obicei cu câte o zi şi vei observa că glandele vor secreta mai puţin sebum, astfel părul nu ţi se va mai îngrăşa atât de des.Gândeşte-te din timp pentru cum vrei să îţi aranjezi părul dinainte. Vei arăta bine, nu vei pierde mult timp dimineaţa şi nici nu eşti nevoită să îţi speli părul zilnic. Kim Kardashian are şi ea un truc care o ajută să arate mereu bine, deşi se spală o dată la 5 zile. În prima zi, părul are volum natural şi stă umflat. În cea de-a doua, poartă bucle lejere. Apoi, în cea de-a treia zi, îşi îndreaptă părul, urmând ca în următoarea să-şi prindă părul într-o coadă. În ziua cu numărul 5 se spală pe păr. 

"Limonada" face minuni cu părul

“Limonda” te ajută să scapi de părul gras şi îi păstrează volumul. Totodată, acesta va fi şi mai strălucitor. Cum prepari soluţia cu lămâi pentru păr? Amestecă sucul de la o lămâie cu 1 litru de apă, apoi clăteşte-ţi părul cu acest amestec. Toarnă-l uşor şi masează-ţi scalpul în timp ce faci asta. 

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Spune-mi unde ai coşuri ca să-ţi spun de ce boli suferi

Ce cosmetice folosesc vedetele VIDEO

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
tribuna colo colo jpg
ue ucraina rusia
image
image
image
image
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg
plinta decorativa parchet (2) jpg
anxietate