Tu ce ruj îţi pui pe buze de Valentine’s Day?

Ultima actualizare:

    Pe timpul zilei, alege glossuri strălucitoare, în nuanţe discrete
Pe timpul zilei, alege glossuri strălucitoare, în nuanţe discrete

Îndrăzneaţă, sexy, seducătoare, sau naturală şi proaspătă ca o zi de primăvară? Cum vrei să arăţi duminică (14 februarie), de Ziua Îndrăgostiţilor? Tot ce-ţi doreşti se poate realiza prin machiaj. Aşa că, pregăteşte-te pentru întâlnire.

Make-up artistul Mirela Păduraru te ajută să arăţi fabulos şi îţi dezvăluie câteva trucuri de machiaj extrem de importante.

Make-up artistul Mirela Păduraru îţi dă câteva trucuri utile de machiaj
Make-up artistul Mirela Păduraru îţi dă câteva trucuri utile de machiaj

Machiajul de zi

Duminică (14 februarie), la întâlnirea din timpul zilei, mizează pe naturaleţe. Un ten atât de natural încât să juri că nu e fond de ten pe el, sprâncene frumoase, pensate, machiate discret, printre firele cărora să nu zăreşti resturi de pudră şi fond de ten, ochi luminoşi, buze pe care ai aplicat doar un balsam colorat, delicios, preferabil bio, şi obraji îmbujoraţi de fericire. Acestea sunt ingredientele cu care îţi vei da gata partenerul. „Evită rujul roşu, chiar dacă exprimă pasiune. Pentru o zi de iarnă şi lumină naturală este deja prea mult. Ai fi surprinsă să afli că bărbaţii nu se dau în vânt să îşi sărute partenera atunci când are ruj roşu pe buze, temându-se ca nuanţa să nu se transfere pe buzele lor. Iar ca truc pentru a avea un zâmbet de milioane în fotografiile pe care le veţi face duminică, periază-ţi dinţii cu bicarbonat de sodiu, folosind o periuţă de dinţi cu perii moi”, ne spune Mirela Păduraru, consilier în estetică şi trainer cosmetică & machiaj profesional.

Machiajul de seară

Nici aici nu e obligatoriu să porţi ruj roşu, în ideea că e „cel mai sexy”. În primul rând, gândeşte-te că în perioada aceasta se înregistrează în toată lumea vânzări record de rujuri roşii. Vrei să fii ca toată lumea sau îţi place originalitatea? Apoi, dacă buzele tale sunt mai subţiri, nu te chinui să le depăşeşti conturul şi să le machiezi savant cu ruj roşu, te mai sfătuieşte specialista.

„Dacă te sărută iubitul la mijlocul cinei şi ai mâncat ceva care conţine ulei, probabilitatea să ţi se întindă rujul este maximă, chiar dacă ai un produs rezistent la transfer. Pune accentul pe ochi cu un smokey eyes, iar pentru buze foloseşte doar un volumizator colorat (un gloss care dă senzaţia de volum)”, ne învaţă Mirela Păduraru. Nuanţa fardului de obraz trebuie să fie din acelaşi „film” cu rujul şi... aplicat cu multă măsură.

Fondul de ten trebuie să arate şi el natural, nu ca o mască, iar genele să fie lungi, curbate şi seducătoare. „Foloseşte mascara rezistent la apă. Poate ţi se umezesc ochii de emoţie sau chiar plângi de fericire. Dacă vrei să aplici gene false, asigură-te că sunt din păr uman sterilizat, au o lungime rezonabilă şi îţi conferă o privire de felină. Evită genele false prea lungi şi prea grele”, te mai sfătuieşte make-up artistul.

În club

Dacă vă petreceţi seara în club, respectă regula de aur: fie îţi accentuezi ochii, fie buzele. Dacă alegi prima variantă, poţi aplica şi câteva strass-uri pe pleoapa mobilă sau sclipici pe toată pleoapa. În situaţia în care mizezi pe buze, aplică peste rujul roşu şi un glitter. Nu va rezista extraordinar de bine, dar la prima impresie arată spectaculos. Nu uita să ai o coafură sexy şi o ţinută care să te pună în evidenţă.

Atenţie! Roşul nu e pentru oricine

Rujul roşu e frumos, dar trebuie să alegi nuanţa care ţi se potriveşte, în funcţie de culoarea părului tău, a tenului, a dinţilor. „Rujurile roşii pot avea tonuri mai reci sau mai calde. Trebuie să ai dinţi albi, impecabili, pentru a purta un ruj roşu spre portocaliu, altfel, dinţii tăi vor părea îngălbeniţi. Apoi, dacă ai tenul foarte deschis la culoare şi aplici un ruj roşu rece, cu siguranţă nu vei inspira pasiune, ci vei părea rece şi inabordabilă. Optează pentru un subton cald, roşu-portocaliu. De reţinut: nici cea mai în vogă nuanţă de ruj roşu nu arată bine în contextul unor buze deshidratate şi al unui ten «carbonizat» la solar”, avertizează make-up artistul Mirela Păduraru.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net