Vopseaua preparată în casă ne poate scăpa de părul alb în doar 45 de minute! Nu ne vor trebui decât câteva ingrediente simple

Numai 45 de minute ne vor fi necesare pentru a scăpa de problema părului alb! Folosind acest truc ingenios, ar trebui să ne putem bucura de un păr mult mai frumos, care ne va face să ne simțim mai tineri și cu mai multă încredere în propriile noastre forțe!

Un truc banal ne pot scăpa de părul alb / foto: IStock
Un truc banal ne pot scăpa de părul alb / foto: IStock

Indiferent de cât de sănătos mâncăm, cât de mult sport facem și cât de des mergem la medic, odată și odată, tot vom începe să ne confruntăm cu firele albe. Inițial, specialiștii credeau că acest fenomen poate începe cam de la vârsta de 35 de ani, însă studii ulterioare au arătat că părul alb își poate face apariția chiar și de la 25 de ani.

Indiferent de vârsta de la care începem să ne lovim de această problemă, mulți dintre noi vom fi tentați să apelăm la diverse vopsele de păr artificiale. Însă, acestea ne pot afecta părul, așa că nu trebuie să uităm că există și nenumărate alternative naturale!

Amestecul banal care ne poate scăpa de părul alb

Din fericire, există un amestec banal care ne poate scăpa de părul alb! Iar pentru a pregăti această soluție cu totul naturală nu ne va trebui decât puțin turmeric, scorțișoară, cafea, rozmarin, amidon de porumb, ghimbir, cât și, evident, puțină apă!

Odată ce avem aceste ingrediente simple, tot ce va trebui să facem este să punem la fiert apa, și să adăugăm în ea puțin rozmarin, o bucățică de ghimbir, o linguriță de scorțișoară, puțin turmeric, dar și două lingurițe de cafea.

Cum putem folosi această metodă naturală

În același timp, în altă oală vom pune la foc puțin amidon de porumb, patru lingurițe vor fi de ajuns, alături de o mică cantitate de apă.

Mai departe, cele două soluții trebuie amestecate, iar la final vom avea o vopsea naturală eficientă! Ea trebuie aplicată de la rădăcină până la vârful părului și lăsată să acționeze vreme de 45 de minute, după care ne putem spăla pe cap. Nu trebuie să uităm că poate fi nevoie să repetăm procesul la 72 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fericire jpg
horoscop 4 august jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
piure de cartofi freepik jpg
horoscop jpg
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
FotoJet (4) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net