Actorul Michele Morrone și iubita româncă, surprinși într-un hotel din Capitală. Unde au plecat cei doi îndrăgostiți. FOTO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Michele Morrone, starul internațional cunoscut din filmul „365 Days”, a fost recent văzut în România, venind special pentru a-și întâlni iubita, Bogdana Tancău. Actorul italian a sosit pe 4 septembrie 2024 și a fost observat în centrul Capitalei, unde a fost surprins într-un restaurant alături de frumoasa sa parteneră. De asemenea, Morrone a fost zărit pe străzile Calea Victoriei și într-un hotel de renume din oraș. 

Paparazzi Click! i-au surprins recent pe Michele Morrone și iubita sa, Bogdana Tancău, plecând împreună spre munte.

Michele Morrone și Bogdana Tancău, o poveste de dragoste plină de pasiune

Michele Morrone, celebru pentru rolul său din filmul „365 Days”, și-a făcut apariția în București, unde a fost întâmpinat cu entuziasm de fani și curioși. Actorul a fost văzut pe Calea Victoriei, atrăgând atenția cu prezența sa carismată, dar și cu iubita lui.

Bogdana Tancău, românca de care Michele Morrone este îndrăgostit, a devenit cunoscută în România nu doar pentru frumusețea sa, ci și pentru cariera sa de antrenoare de fitness. De asemenea, ea este influencer de succes pe Instagram, având peste 100.000 de urmăritori care îi admiră stilul de viață activ și corpul sculptat.

bogdana tancau instagram jpg

Relația dintre Michele Morrone și Bogdana Tancău a fost dezvăluită publicului în urmă cu câteva luni, când cei doi au fost surprinși pe o plajă din Grecia. De atunci, relația lor s-a sudat, iar vizita lui Morrone în România este un semn clar că lucrurile au devenit serioase între ei. 

Cei doi îndrăgostiți au plecat la munte

Prezența lui Michele Morrone în România nu a trecut neobservată. Fanii și curioșii din București au avut ocazia să-l vadă pe actor în diverse ipostaze.

Joi, 5 septembrie, Michele Morrone și iubita lui au fost surprinși de paparații Click! în incinta unui renumit hotel. Cei doi îndrăgostiți se pare că au plecat împreună spre Valea Prahovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro