Vali Vijelie conduce un bolid de un sfert de milion de euro

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vali Vijelie (52 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. Pentru că a muncit de mic, cântărețul a ajuns să câștige bani încât să își permită orice. Zilele trecute, paparazzi Click! l-au surprins pe artist la volanul bolidului său de lux de un sfert de milion de euro, de care se pare că nu se poate dezlipi nici măcar o clipă și de care este tare mândru. Îl credem pe cuvânt!

Vali Vijelie nu se uită la bani când vine vorba despre marea sa pasiune: mașinile scumpe, cu mulți cai putere, care îi oferă un confort aparte, chiar dacă au un consum destul de mare. Recent, colegii noștri l-au fotografiat pe cântăreț ieșind din mall Băneasa, singur și îndreptându-se spre autoturismul pe care numai persoanele cu un buget mare și-l pot permite!

Pentru o zi destul de răcoroasă de iarnă, Vijelie a optat pentru o ținută lejeră și sport: un trening negru care îi venea de minune, dar și o geacă de fâș care îi completa ținuta. Din imagini mai putem observa că Vali Vijelie era permanent cu mobilul în mână, cel mai probabil așteapta telefoane importante de la impresarii săi care se ocupă de agenda sa de spectacole.

Vijelie, iubitor de lux

În urmă cu un an, Vali Vijelie era surprins la volanul unui alt auturism de lux, un Range Rover în valoare de 80.000 de euro. Artistul este foarte pasionat de mașinile cu mulți cai putere, deoarece din sursele noastre, Vijelie ar mai avea acasă și un Audi, dar şi un Mercedes. Pentru marea lui pasiune, mașinile, acesta se pare că nu se uită deloc la bani când vine momentul oportun de a-și mai îmbogăți garajul cu încă una!

Citește și - FOTO Vali Vijelie, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Ce întrebare l-a emoționat pe manelist

Vali Vijelie, fără griji financiare

Cântărețul a muncit de la o vârstă foarte fragedă, așa că acum acesta adună roadele! Vijelie nu are succes doar în industria muzicală, ci și în afacerile cu imobiliare pentru că vedeta ar deține în Capitală nici mai mult, nici mai puțin de 30 de apartamente pe care le închiriază.

„Nu am numărat câte blocuri am. Eu nu vând niciodată, doar închiriez. Așa m-a învățat tata. Mi-a spus să nu trăiesc din amintiri > Am și voi avea, pentru că m-am gândit la viitorul meu. Tata zicea într-una să cumpăr case, case, case. Cu puținul faci mult. Picătură cu picătură. Când e cana plină, dă pe afară. E bine așa, n-am regrete”, declara Vali Vijelie în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Click! spune

Valentin Rusu alias Vali Vijelie, după numele său de scenă, este unul dintre cei mai mari artiști de muzică de manele din România. Cântărețul a avut o copilărie foarte grea, scăldată în sărăcie, dar și multe greutăți, lucruri care l-au determinat să muncească mult și să ajungă unde este acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net