FOTO Vali Vijelie, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Ce întrebare l-a emoționat pe manelist

Ultima actualizare:

    Vali Vijelie, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”Foto: Kanal D
Vali Vijelie, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”Foto: Kanal D

Vali Vijelie (Valentin Rusu, numele real) a fost prezent în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, într-un interviu maraton, cu cele mai incomode întrebări pentru unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere, considerat „tatăl manelelor” în România.

Fanii cântărețului au aflat, printre altele, și cum a fost supranumit acesta „Vijelie”, la începutul carierei sale muzicale,  dar și  detalii despre legături de familie, perioada copilăriei și adolescenței, lucruri inedite din viața sa de zi cu zi, dar și ce are de spus cântărețul  despre iubirile care i-au marcat existența. 

Pus în fața întrebării „De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, artistul a vorbit despre calitatea textelor din piesele unor colegi  de breaslă. 

„Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte; (...)Fiecare ascultă ce vrea. Per ansamblu, maneaua este muzică de petrecere. La o nuntă nu trebuie neaparat să cânți doar manele(...) Și atunci omul se simte bine(...) Părintele manelelor este Dan Armeanca și trebuie să fie respectat de toată lumea”, spune Vali Vijelie.  Iată câteva dintre întrebările adresate lui Vali Vijelie!

De ce au nevoie maneliștii de nume de scenă excentrice?

Noi nu ne-am lansat neapărat cu manelele. Înainte cântăreții mergeau din casă în casă și cântau la om pe bătătură. Și ei spuneau: îmi place de ăsta cum cântă, e vesel, e ca o „vijelie”.Prima mea cântare a fost la 13 ani, la un botez. Și mereu când întreba lumea „cum îl cheamă pe băiatul care cântă?”, fiind vărul lui Mircea Vijelie, așa spunea toată lumea că mă cheamă și pe mine.

Ce sfaturi de viață le-ați da copiilor?Le spun mereu „învățați” că uite cum am ajuns eu dacă n-am învățat (glumește). Le spun mereu să muncească. Ok, „tata este x”, dar tu trebuie să ai meseria ta. Vreau să muncească să ajungă cineva, indiferent de ce meserie au. Unde nu le ajung banii, vin eu și îi ajut.

Regretați ceva în relația cu primul dvs. copil? (fiul lui cel mare, Florin, din prima căsnicie, a făcut închisoare n.r)Regret că nu m-a ascultat. El a fost la mama lui..Eu din cauza meseriei nu prea pot să stau cu copiii mei nici acum. De educație se ocupă soția mea.Am o relație bună cu băiatul meu, Florin. E plecat în Anglia cu soția lui, nu a vrut să meargă la muncă în România. L-am băgat să învețe meseria de instalator.

V-ați ajutat frații să scape de sărăcie?Îi ajut pe toți, dar toată lumea trebuie să muncească. Când merg la frații mei îi iau și pe copiii mei să învețe să se ajute și ei între ei.

Poate un bărbat să iubească două femei?

Ochii văd, inima cere. E o plăcere a inimii, atâta tot.

A alinat timpul durerea pierderii părinților?

Această întrebare l-a făcut pe Vali Vijelie să izbucnească în lacrimi. Mama artistului a murit chiar în ziua în care el trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere.

„Nu! Nu a alinat! O să spun de ce. Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci... nu-mi mai fac ziua”. Într-un an, de Sfântă Mărie, a murit și tatăl său, iar după înmormântare cântărețul a fost nevoit să se ducă direct la o cântare.


    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net