Eliminarea care zguduie Survivor România 2023! Nu au crezut că tocmai acest Faimos va părăsi competiția

Ultima actualizare:

O nouă eliminare la Survivor România. Unul dintre cei mai importanți concurenți a părăsit competiția. Ceilalți participanți au amuțit în momentul în care prezentatorul show-ului de la Pro TV a anunțat numele celui care va pleca acasă.

Eliminarea care zguduie Survivor România 2023. Foto: colaj/captură/Facebook
Eliminarea care zguduie Survivor România 2023. Foto: colaj/captură/Facebook

În ediția din 15 martie a show-ului Survivor 2023, Dan Pavel a făcut anunțul de care se temea toată lumea. Acesta a pronunțat numele eliminatului, care este din echipa Faimoșilor. 

Înainte de acest episod important, Iftimoaie a precizat că, așa cum s-a retras din sport, la finalul acestui concurs, se va retrage și din viața publică. „Aceasta este ultima mea emisiune, după care o să aleg să mă retrag 100% la viața privată”, a spus luptătorul înainte să afle dacă el, DOC sau Ada vor părăsi competiția.

În cele din urmă, într-un consiliu foarte încins și cu emoții puternice, prezentatorul de la Survivor România a anunțat că DOC va părăsi concursul.

„Concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară, în acest Consiliu de Eliminare, este DOC”, a anunțat Daniel Pavel în ediția de miercuri seară, în cadrul Consiliului de Eliminare. 

Eliminare importantă la Survivor România 2023

„De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea. și nu numai. 

Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat”, a declarat DOC după ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea de la Survivor.

DOC pare aproape ușurat după ce „Domnu” Dan a anunțat că va pleca acasă și a avut doar vorbe frumoase pentru cei din echipa sa. Când a trebuit să-și ia rămas bun, acesta s-a îmbrățișat chiar cu Ada Dumitru și Kamara, concurenți cu care a avut multe dispute de-a lungul săptămânilor petrecute în Dominicană.

DOC a fost eliminat de la Survivor România 2023

„Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai. Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat așa.

Credeți-mă că tumultul sufletesc era destul de unbearable (n.r. insuportabil) în ultimele două săptămâni. Nu mai știam să fac față”, a mai precizat DOC, după ce Dan Pavel a anunțat numele concurentul care pleacă acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
3 monica pop jpg jpeg
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net