Gata, e oficial! Iată pe ce dată începe America Express

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii „America Express”, cel mai dur reality show din România! Noul sezon revine la Antena 1, cu o premieră maraton de cinci zile. Așadar, pe ce dată începe „America Express” și cine sunt cei care vor avea parte de o nouă aventură la capătul lumii.

Când începe noul sezon „America Express” / Foto: Facebook
Când începe noul sezon „America Express” / Foto: Facebook

Veste bună pentru cei care așteptau cu sufletul la gură noul sezon „America Express”! Unul dintre cele mai îndrăgite reality show-uri din România revine la Antena 1 și le va prezenta telespectatorilor, din nou, o nouă aventură la capătul lumii. Așadar, e oficial! „America Express” va începe pe data de 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, cel mai dur reality show din România revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Cine sunt concurenții din America Express - Drumul Soarelui

Alexia Eram și fratele ei, Aris; comedianții George Tănase și Ionuț Rusu; Romică Țociu și fiul lui, Cătălin; Iulia Albu și iubitul ei, Mike; Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu; Cleopatra Stratan și Edward Sanda; Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator; influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu; actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții celui de-al șaselea sezon „America Express”.

Pentru prima oară, Drumul Soarelui se va desfășura pe două emisfere: concurenții vor porni din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar, și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (8) jpg
FotoJet (3) jpg
Iuliana Tudor
drame de vazut pe netflix jpg
cub maia Morgenstern png
survivor romania all stars 2024 1 jpg
netflix pixabay png
banner bordea png