Gata, e oficial! Iată pe ce dată începe America Express

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii „America Express”, cel mai dur reality show din România! Noul sezon revine la Antena 1, cu o premieră maraton de cinci zile. Așadar, pe ce dată începe „America Express” și cine sunt cei care vor avea parte de o nouă aventură la capătul lumii.

Când începe noul sezon „America Express” / Foto: Facebook
Când începe noul sezon „America Express” / Foto: Facebook

Veste bună pentru cei care așteptau cu sufletul la gură noul sezon „America Express”! Unul dintre cele mai îndrăgite reality show-uri din România revine la Antena 1 și le va prezenta telespectatorilor, din nou, o nouă aventură la capătul lumii. Așadar, e oficial! „America Express” va începe pe data de 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, cel mai dur reality show din România revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Cine sunt concurenții din America Express - Drumul Soarelui

Alexia Eram și fratele ei, Aris; comedianții George Tănase și Ionuț Rusu; Romică Țociu și fiul lui, Cătălin; Iulia Albu și iubitul ei, Mike; Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu; Cleopatra Stratan și Edward Sanda; Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator; influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu; actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții celui de-al șaselea sezon „America Express”.

Pentru prima oară, Drumul Soarelui se va desfășura pe două emisfere: concurenții vor porni din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar, și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net