Record de bilete vândute în presales pentru filmul „Nuntă pe bani” al lui Mircea Bravo

Pe 10 octombrie au avut primele proiecții în avanpremieră la cinema ale filmului „Nuntă pe bani”, cel de-al doilea lungmetraj marca Bravo Films, iar publicul a reacționat într-un mod pozitiv la apariția comediei prin numărul mare de bilete cumpărate în presales. Aproximativ 38.000 de bilete au fost vândute în zilele de dinaintea premierei filmului!

Pe 10 octombrie au avut primele proiecții în avanpremieră la cinema ale filmului „Nuntă pe bani”, iar aproximativ 38.000 de bilete au fost vândute în zilele de dinaintea premierei filmului! “Mulțumim că ne susțineți și că ne onorați cu prezența în sălilele de cinema. Suntem recunoscători pentru comunitatea noastră care ne este mereu alături și ne sprijină și în această călătorie cinematografică. Noi am promis că facem un film pe an, iar biletele vândute ne demonstrează că am luat decizia bună făcând asta”, declară Mircea Bravo.

În prezent, atât Mircea Bravo, cât și regizorul Cristian Ilisuan și o parte din cast-ul filmului se află în plin turneu de promovare prin țară.

38.000 de bilete au fost vândute chiar înainte de premiera filmului

Alături de Mircea Bravo, pelicula de numai 97 de minute îi mai are în distribuție și pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar și apariții speciale din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

„Nuntă pe bani” este produs de Bravo Films, fiind în regia lui Cristian Ilișuan, în timp ce imaginea este semnată de către Andrei Băltărețu, iar sunetul de către Daniel Soare. În ce privește scenografia, aceasta o are la cârmă pe Ana Gabriela Lemnaru. Iar când vine vorba despre scenariu, se pare că acesta aparține unei întregi echipei creative! În acest grup care a lucrat la scenariul peliculei fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia. Filmul deja a avut primele proiecții în avanpremieră, de pe data de 10 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net