Aryna Sabalenka, surprinsă alături de un alt bărbat, la o lună și jumătate de la decesul fostului iubit. Noul său partener ar fi căsătorit

Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Aryna Sabalenka, în vârstă de 25 de ani și ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, este implicată într-un scandal amoros! La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Konstantin Koltsov, la doar 42 de ani, sportiva se pare că ar avea o nouă relație. Mai mult, bărbatul ar fi căsătorit!

Aryna Sabalenka pare să aibă o nouă relație, cu un milionar căsătorit / foto: Instagram
Aryna Sabalenka pare să aibă o nouă relație, cu un milionar căsătorit / foto: Instagram

„Voi cere divorțul”

Aryna Sabalenka, numărul 2 în ierarhia WTA, a învins-o pe rusoaica Mirra Andreeva, scor 6-1, 6-4, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, competiție unde este campioană en-titre. Sportiva a fost surprinsă în capitala Spaniei, la o lună și jumătate de la moartea lui Kostantin Koltsov, fostul ei iubit, în compania unui milionar.

Cei doi s-ar fi sărutat pe perioada turneului. Este vorba despre Georgios Frangoulis, CEO-ul și fondatorul Oakberry, un om de afaceri cu origini în Grecia, dar care s-a născut și a crescut în Brazilia. În 2016, a pus bazele unei afaceri de succes la nivel mondial, care promovează mâncarea sănătoasă. De asemenea, este pasionat și de cursele de mașini. Însă, cel mai important aspect este că sportiva e acuzată din nou că distruge o căsnicie, căci este un bărbat căsătorit!

„Sunt căsătorită cu Georgios. Dar voi cere divorțul. Au o aventură din California, de la Indian Wells”, a spus soția milionarului, conform essentiallysports.com.

Aryna Sabalenka, surprinsă alături de Georgios Frangoulis

După decesul lui Konstantin Koltsov, tenismena a reacționat și a precizat că nu mai forma un cuplu cu fostul jucător de hochei: „Moartea lui Konstantin este o tragedie de neimaginat și inima mea e ruptă, chiar dacă nu mai eram împreună. Vă rog să-mi respectați intimitatea în această perioadă grea”, scria la două zile de la incident Aryna Sabalenka pe pagina sa personală de Instagram.

Totodată, și fosta soție a lui Koltsov, Yulia Mikahilova, cu care avea trei băieți a ținut să spună câteva cuvinte. Aceasta a susținut că, de fapt, a fost vorba despre un accident nefericit, și nu despre o sinucidere așa cum au susținut autoritățile:

„S-au găsit sticle goale de alcool în camera unde stătea. Avea un balcon cu vedere la ocean. Probabil Konstantin n-a mai fost conștient de acțiunile sale. Cred că ai voștri colegi au făcut o greșeală. Sau au luat presupunerea autorităților drept un fapt concret. Acum îmi e imposibil să spun sigur dacă a fost sinucidere sau accident, dar n-a vrut să își ia viața. Desigur, îți poate trece orice gând prin cap, dar n-a fost niciun semn prealabil. Am aflat despre cele întâmplate de la un detectiv și am încercat să transmit vestea cât mai blând posibil. Dar, sigur, am fost în stare de șoc. E mai greu pentru cei mari, ei înțeleg totul foarte bine. Au 16 și 18 ani. Cel mic are cinci ani și crede că tatăl lui e în Rai acum”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net