Veste șocantă în viața Arinei Sabalenka: iubitul său a murit la doar 42 de ani

Ultima actualizare:

Aflată la Miami, în vederea turneului de tenis de acolo, unde ar fi programată să evolueze vineri, Arina Sabalenka (2 WTA) a primit o veste șocantă și trece prin momente cumplite, după ce partenerul său de viață a murit subit, la doar 42 de ani. Cu toate că nu au fost făcute publice, deocamdată, detalii despre cauza decesului, speculațiile indică probleme cardiace. 

Arina Sabalenka trece prin momente foarte dificile (FOTO: EPA)
Arina Sabalenka trece prin momente foarte dificile (FOTO: EPA)

Konstantin Koltsov se afla și el la Miami, obișnuind să o însoțească pe fosta lideră mondială la cele mai importante turnee. De altfel, Koltsov a fusese prezent la Australian Open, unde bielorusa a câştigat al doilea titlu consecutiv, în ianuarie. Cei doi formau o pereche din iunie 2021, Koltsov având trei fii dintr-o relaţie anterioară, pe Daniel, Alexander şi Stefan.

Și-a dedicat un deceniu de viață hocheiului profesionist

Cei doi formau un cuplu de aproape trei ani (FOTO: Instagram)
Cei doi formau un cuplu de aproape trei ani (FOTO: Instagram)

Koltsov nu a fost nici el străin de sport, fiind hocheist profesionist timp de un deceniu, până la retragerea sa din noiembrie 2016. Originar din Belarus, Koltsov a jucat pentru mai multe echipe din țara sa, dar și Rusia, iar ulterior a făcut pasul către hocheiul american, evoluând pentru Pittsburgh Penguins, pentru care a jucat 82 meciuri, între 2002 și 2006. De-a lungul vremii, a mai jucat pentru Dinamo Minsk, Salavat Yulaev (cu care a fost campion, în 2008) și Atlant Moscova. A participat cu naționala Belarusului la două ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, 2002 și 2010.
„Vă informăm cu profundă tristeţe că antrenorul echipei Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat. A fost o persoană puternică şi veselă, a fost iubit şi respectat de jucători, colegi şi fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Fie ca el să se odihnească în pace”
, a anunţat clubul rus Salavat Yulaev într-un comunicat. Decesul vine la cinci ani după ce tatăl lui Sabalenka, Serghei, de asemenea fost jucător de hochei pe gheaţă, a murit subit la vârsta de 43 de ani.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net