Detalii despre iubitul lui Sabalenka: nu mai erau împreună, sinuciderea „pică”

La câteva zile după moartea partenerului jucătoarei de tenis Arina Sabalenka, au apărut informații care clarifică tragedia din viața sportivei. Konstantin Kolstov a încetat din viață, luni, la vârsta de 42 de ani.  

Fostul partener de viață al Arinei Sabalenka a murit, la 42 de ani (FOTO: EPA)
Fostul partener de viață al Arinei Sabalenka a murit, la 42 de ani (FOTO: EPA)

Ulterior, s-a aflat că cei doi nu mai formau un cuplu, terminând relația recent, ceea ce alimentase ipoteza inițială a autorităților, aceea de a se fi sinucis, dat fiind faptul belarusul a căzut de la balconul unui hotel din Miami. 

Ipoteza sinuciderii, infirmată de fosta parteneră a lui Koltsov

Fosta parteneră a lui Koltsov, Yulia Mikahilova, cu care avea trei băieți, a oferit detalii despre situația acestuia. „S-au găsit sticle goale de alcool în camera unde stătea. Avea un balcon cu vedere la ocean. Probabil Konstantin n-a mai fost conștient de acțiunile sale. Cred că colegii voștri au făcut o greșeală. Sau au luat presupunerea autorităților drept un fapt concret. Acum îmi e imposibil să spun sigur dacă a fost sinucidere sau accident, dar n-a vrut să își ia viața. Desigur, îți poate trece orice gând prin cap, dar n-a fost niciun semn prealabil. Am aflat despre cele întâmplate de la un detectiv și am încercat să transmit vestea cât mai blând posibil. Dar, sigur, am fost în stare de șoc. E mai greu pentru cei mari, ei înțeleg totul foarte bine. Au 16 și 18 ani. Cel mic are cinci ani și crede că tatăl lui e în Rai acum”, a declarat Mikhailova, conform Sky News.
La două zile distanță de la dispariția lui Koltsov, Sabalenka a oferit o primă reacție, transmițând pe Instagram că nu mai forma un cuplu cu fostul jucător de hochei și punctând: „Moartea lui Konstantin este o tragedie de neimaginat și inima mea e ruptă, chiar dacă nu mai eram împreună. Vă rog să-mi respectați intimitatea, în această perioadă grea”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net