Eduard Novak a ajuns la Tokyo pentru a participa la Jocurile Paralimpice. Mesajul ministrului


    Eduard Novak a ajuns la TokyoSursă foto: Profimedia
Eduard Novak a ajuns la TokyoSursă foto: Profimedia

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, care se află la Tokyo pentru a participa la Jocurile Paralimpice, a notat, într-un mesaj în social media, că prezenţa sa la competiţie reprezintă un vis împlinit.

“Am ajuns la Tokyo. După 5 ore de aşteptare în aeroport, în care am încheiat procedurile de intrare în ţară şi acreditare, au urmat alte câteva ore în drum spre hotel.

Prin această acreditare, am devenit primul ministru în oficiu participant la Jocurile Paralimpice în calitate de sportiv. Totuşi, nu pentru aceasta sunt aici, doar sunt bucuros că nu am renunţat la acest vis. Puteam să renunţ în fiecare zi. A fost o perioadă extrem de dificilă, însă am dat 100% pentru munca în minister.

Am facut imposibilul şi am continuat să mă antrenez. Acum sunt aici şi visul meu s-a împlinit. Un vis pe care îl aşteptam din 1998. Seikō! (Succes!)”, a scris Novak pe contul personal de Facebook. 

Lotul paralimpic de ciclism a plecat, miercuri, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Componenţa delegaţiei de paraciclism este următoarea:  Eduard Novak - ciclism rutier şi de pistă; Eduard-Mihăiţă Moescu - ciclism rutier şi de pistă: Cristiano Valoppi (antrenor ciclism) şi Sebestyén Szabolcs (mecanic ciclism).

Carol-Eduard Novak, actualul ministru al Tineretului şi Sportului şi, până în prezent, singurul campion paralimpic al României, a obţinut deja trei medalii la ediţiile precedente ale Jocurilor Paralimpice:

  • aur în 2012, la Londra (ciclism - urmărire individuală, categoria C4)
  • argint în 2008 la Beijing (ciclism - contratimp, cat. LC2)
  • argint la Londra în 2012 (ciclism - contratimp, cat. C4).
andreea mantea
tina turner jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
neymar plange brazilia jpg
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg