Halep: "Ostapenko a jucat un tenis inconştient şi i-a intrat tot"! Simona e pe locul doi în lume!

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep a lăudat-o la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă pe adversara sa din finala Roland Garros, Jelena Ostapenko. De asemenea, românca a urcat pe locul 2 în clasamentul WTA şi este prima în ierarhia pentru Turneul Campioanelor.

"Sunt mai bine. Mă simt OK, supărată, tristă, dar viaţa merge înainte. Despre joc nu prea am ce să spun. Emoţional a fost greu după meci, am simţit că vine sfârşitul lumii pentru moment, dar e o nouă zi şi trebuie să o iau de la capăt. Cu siguranţă mă va ambiţiona să pot să trec de acest prag. Am fost de două ori în finală şi nu am reuşit să câştig, poate a treia oară va fi cu noroc. Dimineaţă m-am uitat un pic la meciul meu. Nu la tot, la mingile de break pe care le-am avut la 3-0. Nu mi s-a părut că am jucat chiar rău, dar ea a jucat mai bine şi chiar m-a bătut. Nu ştiu care a fot greşeala, ea a jucat bine, a făcut un tenis un pic inconştient şi totul i-a intrat. Nu cred că mi-a lipsit curajul. Am fost foarte curajoasă pe toată durata turneului însă ea a fost mai în formă", a declarat Halep la sosirea în ţară.

Ea a continuat: "Dacă va veni ziua în care să fiu numărul unu bine, dar acum vreau să mă odihnesc ca să intru din nou în competiţie. Sunt două zile de pauză şi apoi turneele pe iarbă. Părinţii m-au îmbrăţişat, mi-au spus că este un rezultat extraordinar, ceea ce este, păcat pentru ceea ce s-a întâmplat, dar poate va veni şi ziua mea odată. Au fost oameni importanţi pentru cariera mea, îmi pare rău că nu am reuşit să câştig pentru ei, dar aşa este în tenis".

"Cu glezna nu ştiu, nu am avut dureri, sper să fiu bine. Poate după clasament, aşa ar fi trebuit să fie, să câştig eu, dar jocul Jelenei a fost unul foarte bun şi foarte puternic. Momentan nu am obiective, vreau să mă odihnesc. Pierderea unui turneu rămâne tot timpul în minte, dar după câteva zile trece durerea. Acum încă îmi imaginez meciul", a mai spus Simona.Halep a urcat pe locul 2 în clasamentul WTA de simplu, cu 6.850 de puncte, şi este prima în ierarhia pentru Turneul Campioanelor, cu 3.490 de puncte, după ce a jucat finala de la Roland Garros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net