Ionuţ Mistode, mai rapid decât Ionel Pascotă în Ungaria

Ionuţ Mistode a reuşit să-l devaseze pe Ionel Pascotă la clasa SuperBike, iar Petre Pop s-a clasat pe un onorant loc 2 între români. De asemenea, cei doi piloţi BGS Motorsport au obţinut rezultate foarte bune şi în clasamentul general,  ei punctând şi în Campionatul European.

Ştefan Popescu a reuşit un meritat loc 6 între români, poziţie ce îi aduce 10 puncte în Campionatul Naţional. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi în urma accidentului destul de serios în care a fost implicat pilotul român Dan Mainescu, cursa clasei SuperSport a fost oprită dupa 6 tururi. Reluarea întrecerii s-a dat pentru restul de cinci tururi rămase de parcurs, timpii cumulaţi dând rezultatul final. Spectacolul a fost asigurat de un număr foarte mare de concurenţi şi de numeroase căzături.

Sportivi consacraţi  din motociclismul viteză,  Andreas Meklau, Michal Filla, Roland Reschsau, Mike Wohner, au fost prezenţi pe grila de start a clasei SuperBike. În această cursă, pilotul BGS Motorsport Ionuţ Mistode a câştigat detaşat în faţa lui Ionel Pascotă, fost campion european Alpe Adria la clasa SuperSport.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
zentiva
000 9P722Y jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg