Maria Sharapova și-a scos iubitul din izolare - FOTO


    Maria Sharapova a fost în vizită cu iubitul la prietenii din Manhattan BeachFOTO: Profimedia
Maria Sharapova a fost în vizită cu iubitul la prietenii din Manhattan BeachFOTO: Profimedia

Retrasă din activitate după eliminarea prematură de la Australian Open, rusoaica Maria Sharapova are acum timp berechet de petrecut cu iubitul. Numai că nu suportă să stea doar în casă, așa că a plecat cu el în vizită la niște prieteni.

Cu masca regulamentară pe figură, frumoasa rusoaică a mers în casa din Manhattan Beach a amicilor ei, acolo unde s-a pus de o petrecere pe terasă în toată regula. Însoțită de iubitul ei, Alexander Gilkes, Maria a părut foarte destinsă, mult mai relaxată decât era pe teren, când încă mai juca.

Maria Sharapova a purtat o mască de firmă
Maria Sharapova a purtat o mască de firmă

În vârstă de 32 de ani, Sharapova nu a avut foarte multe relații în trecut. Cea mai cunoscută a fost cea cu bulgarul Grigor Dimitrov, de asemenea tenismen, care s-a încheiat însă acum doi ani și jumătate. Tot cam atunci a început și relația cu omul de afaceri Alexander Gilkes (40 de ani). Prima dată, ei au fost fotografiați împreună în oianuiarie 2018, pe aeroportul din Los Angeles, iar de atunci au tot fost văzuți prin oraș, fie la restaurant, fie pe stradă, la diverse plimbări. Acum, ea petrece și mai mult timp alături de Gilkes și nu ar fi exclus ca după terminarea pandemiei să apară și un inel pe degetul fostului lider mondial, care este una dintre puținele jucătoare din istorie care și-au trecut în cont toate cele patru trofee de Grand Slam din circuit: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
andreea si sergiu hanca jpg
accident brasov
incendiu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg