Marţea neagră a Sharapovei

simeon stalpnicul png
Pentru Maria Sharapova, sezonul de zgură s-a încheiat cu o retragere în turul secund la RomaFoto: Guliver/Getty Images

Pentru Maria Sharapova ziua de marţi, 16 mai, a fost una cu ghinion din punct de vedere profesional. În decurs de doar patru ore, fostul lider mondial a suferit trei înfrângeri.

Mai ├«nt├ói, conduc─âtorii Federa┼úiei Franceze de Tenis au anun┼úat, prin vocea pre┼čedintelui Bernard Giudicelli, numele juc─âtoarelor ┼či juc─âtorilor care vor primi wild-card ├«n calific─âri ┼či pe tabloul principal. Ei bine, Sharapova nu s-a aflat pe nici una dintre liste, iar ┼čeful tenisului francez a ┼či motivat acest lucru: ÔÇ×Nu pot s─â-i acord un wild-card. Ea a c├ó┼čtigat dou─â titluri aici pe meritul ei. Dac─â se poate oferi un wild-card c├ónd revii dup─â o accidentare, acest lucru nu este valabil c├ónd e vorba de dopaj. ┼óine doar de Maria s─â g─âseasc─â puterea de a c├ó┼čtiga din nou titluri majoreÔÇŁ, a declarat Giudicelli. El a fost criticat apoi de pre┼čedintele WTA, Steve Simon, care, dep─â┼čindu-┼či atribu┼úiile, a declarat: ÔÇ×Nu sunt de acord cu justific─ârile deciziei Federa┼úiei Franceze privind refuzul a a-i acorda un wild-card Mariei Sharapova pentru Roland Garros. Ea ┼či-a isp─â┼čit pedeapsa. Nu trebuie s─â penaliz─âm un juc─âtor mai mult dec├ót sanc┼úiunile dictate dejaÔÇŁ, a spus Simon.

La dou─â ore de la acest anun┼ú, Maria Sharapova a intrat pe teren la Roma, pentru a juca ├«n turul secund al turneului italian, contra croatei Mirjana Lucic Baroni. Din p─âcate pentru ea, Maria a fost nevoit─â s─â se retrag─â de pe teren ├«n setul decisiv, din cauza unei accident─âri la piciorul st├óng. Aceast─â ├«nfr├óngere a atras dup─â ea un al treilea ghinion: Sharpova a pierdut ┼čansa de a mai urca ├«n clasament ┼či a prinde in extremis un loc pe tabloul principal de la Wimbledon. Cu pozi┼úia pe care o va ocupa luni ÔÇô 171 WTA ÔÇô fostul lider mondial nu va putea juca dec├ót ├«n calific─ârile celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Ar fi o premier─â ├«n cariera juc─âtoarei ex-sovietice.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
Reynolds si sotia lui jpg
FotoJet (2) jpg
gaz pe foc acum jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep toronto jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
BARCELONA jpg
simona halep toronto jpg