Meciul și scandalul la CFR Cluj. Acum se ceartă Petrescu și Șumudică

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj pare a nu mai ieși din pasa proastă și din zodia scandalului. De fapt, nici nu știm ce e mai grav: că echipa a uitat să câștige, sau că de trei săptămâni încoace fiecare declarație de la finalurile partidelor reprezintă parcă începutul unui război. Nici eșecul de la Jablonec, scor 0-1, nu a făcut excepție.

Ardelenii au fost învinși cu scorul de 1-0 de Jablonec, după un penalty transformat în minutul 52 de Pilar, după un henț în careu făcut de Camora, care a și fost eliminat. La finalul partidei, antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a încercat să scuze prestația slabă a jucătorilor săi prin ”greaua moștenire”, deși el a avut la dispoziție două săptămâni să pregătească echipa și, mai mult, a legitimat și titularizat jucătorii pe care i-a dorit. ”Se vede că suferim din toate punctele de vedere. Repriza a doua ne dă speranţe. Am făcut patru schimbări pentru că n-aveam cu cine să mai fac a cincea schimbare. Avem foarte multe accidentări. Jablonec e o echipă foarte, foarte bună. Campionatul Cehiei sigur este peste al României. Judecat voi fi, dar nu am început eu pregătirea, n-am început eu transferurile.  Nu poţi să ai un impact, să zici voi câştiga zece meciuri la rând. Eu acum încerc să repar ce s-a greşit înainte. Avem atâtea meciuri şi foarte multe probleme de lot. Sper să ieşim vii”, a spus Petrescu la Pro X.

Auzind declarațiile, fostul tehnician al clujenilor, Marius Șumudică, a luat ”foc”: ”El spune că echipa nu e pregătită. El a avut două săptămâni să pregătească echipa. Această echipă cum a putut să o calce în picioare pe FCSB? Şumudică i-a pregătit până la meciul cu FCSB. Jucătorii au câştigat acel meci, pentru că erau bine pregătiţi fizic. După care, apare un domn antrenor, care a avut trei săptămâni la dispoziţie, schimbă 7-8 jucători pregătiţi de mine, aduce 3-4-5 jucători pe care îi pune pe listă şi acum se plânge că jucătorii nu sunt pregătiţi. Eu sunt vinovat că nu sunt pregătiţi? Nu Petrescu a luat acele 4 campionate, preşedintele le-a luat, Marian Copilu, vă spun eu”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Următorul meci al formației CFR în Conference League va fi la 30 septembrie, la Cluj-Napoca, împotriva formației daneze Randers. În prima etapă, aceasta a remizat acasă, 2-2, cu AZ Alkmaar, în prima etapă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net