Probleme pentru participanții la Dakar. Etapa a şasea a fost scurtată cu 100 de kilometri

Ultima actualizare:

    Emanuel GyenesFoto: RallyZone
Emanuel GyenesFoto: RallyZone

Organizatorii Raliului-raid Dakar au anunţat că etapa a şasea, programată astăzi (vineri, 8 ianuarie), între Al Qaisumah – Ha’il, în Arabia Saudită, a fost scurtată cu aproximativ 100 de kilometri. Totodată, startul a fost dat ceva mai târziu decât era programat iniţial. Participant la Moto, Mani Gyenes (36 de ani) ocupă locul 33 în clasamentul general.

Această decizie a fost luată din cauza dificultăţilor pe care numeroşi concurenţi le-au avut pentru a ajunge la sosirea în etapa a cincea. Totodată, traseul probei speciale a etapei a şasea a fost scurtat pentru ca programul să fie mai puţin dificil. “Cu toate acestea, concurenţii vor înfrunta nisipul şi dunele”, au menționat organizatorii, precizând că traseul îi va solicita pe piloţi atât din punct de 

vedere fizic, cât şi psihic.Programată să aibă 448 de kilometri, etapa a şasea a Raliului Dakar se desfăşoară pe traseul Al Qaisumah – Ha’il. Înaintea acestei etape, la moto Emanuel Gyenes ocupă locul 33 în clasamentul general, iar la SSV echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu se află pe locul 34 la general.

image
image
image
image
image
image
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dezbatere Historia: Încep Jocurile Olimpice, ce se întâmplă cu războiul? VIDEO jpeg
Andrey Rublev (EPA) jpg
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Echipa nationala de rugby a Romaniei (Sportpictures) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
olivia cucos jpeg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net