Sportiva care a rămas goală în ring a fost pedepsită crunt! Ce a pățit tânăra de 22 de ani

Ultima actualizare:

În vârstă de doar 22 de ani, Daniella Hemsley a ales să intre în ringul de box, unde a și reușit prima ei victorie din carieră. Evenimentul era televizat live, iar în culmea fericirii, tânăra luptătoare a făcut un gest care a atras imediat reacții dure din partea publicului și a organizatorilor. Ea și-a ridicat bustiera, de altfel, singurul obiect vestimentar pe care îl purta pe partea superioară a corpului.

Se pare că portarul argentinian Emi Martinez tocmai și-a găsit un concurent pe măsură, în lupta pentru titlul de „cea mai controversată celebrare a unei victorii”, din istoria sportului. Având vârsta de doar 22 de ani, utilizatoare cunoscută de pe platforma OnlyFans, Daniella Hemsley, a acceptat să intre în ringul de box, iar primul meci din cariera ei de sportiv s-a terminat și cu o victorie impresionantă. Însă, cuprinsă de euforia victoriei, se pare că tânăra a făcut un gest care a atras imediat reacții dure din partea publicului și a organizatorilor.

Potrivit informațiilor oferite de către New York Post, aceasta și-a ridicat bustiera, iar sânii ei au fost expuși atât în fața publiculu din arenă, cât și a celui din fața ecranelor de televizor. Ei bine, se pare că reacția organizatorilor a fost una rapidă, iar tânăra Daniella Hemsley a fost informată că victoria ei a fost în zadar, deoarece nu îi va fi permis să participe la finala acestui turneu de promovare a boxului.

Daniella Hemsley nu va participa la finală

Organizatorii evenimentului au vorbit pe seama acestui subiect, declarând că „ne cerem scuze tuturor celor care au fost deranjați în timpul transmisiunii. Concurenta care a cauzat acest incident nu va participa la finală.” Pe de altă parte, Daniella Hemsley spune că ar fi avut permisiunea organizatorilor pentru a face acest gest.

Claressa Shields, multiplă campioană mondială la box, s-a declarat deranjată de gestul vedetei de pe OnlyFans. „Nu îmi place, am muncit atât de mult pentru ca femeile din box să fie respectate pentru abilitățile, meritele și munca lor”, a declarat Shields.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net