Tort de şase etaje la ziua Simonei Halep

Ultima actualizare:
Tortul a fost decorat personal de Simona Halep și a fost adus în mijlocul invitaților pe muzică și aplauze
Tortul a fost decorat personal de Simona Halep și a fost adus în mijlocul invitaților pe muzică și aplauze

A devenit deja o tradiţie ca Simona Halep să-şi serbeze ziua de naştere cu întârziere. Dar este la fel de bine ştiut că petrecerile pe care le organizează sunt unele de pomină, despre care invitaţii vorbesc apoi luni în şir. Nici party-ul de anul acesta nu a făcut excepţie, iar fotografiile postate pe reţelele sociale confirmă din plin toate laudele.

Când eşti jucător profesionist de tenis ai multe satisfacţii, dar în spatele acestora se înscrie o listă lungă de sacrificii. Printre ele se numără şi faptul că nu poţi să-ţi petreci ziua de naştere alături de prieteni şi familie. Excepţie fac, desigur, cei născuţi în noiembrie şi decembrie, când este pauză competiţională, însă numărul lor este foarte mic.Născută pe 29 septembrie 1991, Simona Halep face parte din marea masă a jucătoarelor de tenis care primesc anual de ziua lor câte un tort din partea organizatorilor de turnee şi mii de telefoane sau de SMS-uri.

Chiar dacă fac bine la moral, tot o aniversare tristă se cheamă, pentru că una e să stai singur sau doar cu echipa ta şi să citeşti mesajele primite de la cei dragi aflaţi la mii de kilometri depărtare şi alta să te distrezi alături de ei la o petrecere.Tocmai de aceea, de câţiva ani încoace, Simona a decis să organizeze în luna noiembrie, în vacanţă, o petrecere la care să îşi invite nu doar întreaga familie, dar şi pe toţi prietenii din lumea tenisului şi nu numai de acolo. Anul acesta, petrecerea a fost organizată în urmă cu aproape o săptămână, la un club de fiţe din Bucureşti. Iar atmosfera a fost una de vis.Muzica a fost asigurată de Andra, al cărei recital s-a bucurat de un succes extraordinar. Aflată în primul rând, lângă scenă, Simona a cântat până a răguşit refrenele preferate din repertoriul solistei.

Simona Halep, alături de părinți și de fratele ei, Nicolae
Simona Halep, alături de părinți și de fratele ei, Nicolae

A avut un rival pe măsură în persoana tatălui său, Stere, care în momentul în care solista a intepretat câteva melodii pe aromână, a demonstrat de la cine a moştenit fiica sa atâta energie pe teren.Momentul culminant a fost apariţia tortului, care a fost unul pe măsura jucătoarei care a dominat tenisul feminin în 2018. Cu o înălţime de şase etaje, ”străjuit” de jerbe de artificii, a fost ornat personal de Simona Halep cu fructe, iar rezultatul final a fost pe măsura eforturilor.

Liderul WTA nu s-a dezlipit de scenă la recitalul Andrei
Liderul WTA nu s-a dezlipit de scenă la recitalul Andrei

Printre participanţi, în afara părinţilor, fratelui şi cumnatei, au fost invitaţi şi foarte mulţi veri, dar şi mulţi oameni din lumea tenisului.În afara lui Darren Cahill, aflat atunci încă în Australia, a fost prezentă toată echipa ei, dar şi colege din circuit, precum Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru sau Ana Bogdan.

Ilie Năstase cu iubita, dar și jucătoare de tenis au fost printre invitați
Ilie Năstase cu iubita, dar și jucătoare de tenis au fost printre invitați

De asemenea, managerul ei, Virginia Ruzici, a fost prezentă la clubul respectiv, dar şi Ilie Năstase, alături de iubita lui, Ioana.Aceasta a fost impresionată de orele trăite acolo: ”Simona şi-a făcut ziua de naştere acum o săptămână. Nu a putut de ziua ei, aşa că a organizat un eveniment frumos după. I-am dus un buchet de trandafiri, nu ştiu câţi la număr, ea nu şi-a dorit cadou. Am stat şi am petrecut până la unu noaptea, a fost foarte frumos”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Ioana.


    Ilie Năstase cu iubita, dar și jucătoare de tenis au fost printre invitați
Ilie Năstase cu iubita, dar și jucătoare de tenis au fost printre invitați

A câştigat 7.409.564 dolari în 2018

Simona Halep a avut, în 2018, cel mai bun an de când joacă tenis. Ea a reuşit să-şi îndeplinească un vis avut încă din copilărie, acela de a cuceri un titlu de Grand Slam. Dorinţa i-a devenit realitate la Roland Garros.În plus, a mai jucat finala de la Australian Open, dar a cucerit şi alte două trofee WTA, la Shenzhen şi la Montreal.Per total, succesele din sezonul recent încheiat i-au adus 7.409.564 de dolari, cea mai mare sumă cucerită de o jucătoare în circuit în 2018.Cu aceşti bani, Simona a ajuns la un total de 28.145.579 dolari în carieră. Ea va începe sezonul 2019 fără antrenor, după ce Darren Cahill a anunţat că va lua o pauză de un an.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic, Getty Images jpg
Denis Alibec, Sportpictures jpg
roland garros 2020 c jpeg
Gigi Multescu, Sportpictures jpg
Karolina Muchova, Getty Images jpg
Erling Haaland si Pep Guardiola, Getty Images (site) jpg