Zmărăndescu, «regele ringului»

Ultima actualizare:

Fost bodyguard al patronului Stelei Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu s-a stabilit de luni bune în Marea Britanie. Sportivul nu a renunţat la pasiunea sa şi s-a antrenat pentru galele de MMA la Londra. Cu un palmares de 6 victorii şi 4 înfrângeri, fostul luptător de K1 a ţinut capul de afiş al galei de la Londra, disputată sâmbătă seară.

Şi a avut un adversar pe măsură! Un american de 140 de kilograme, considerat favorit clar înaintea partidei. Vince Lucerno, un luptător în vârstă de 41 de ani, nu a rezistat în ring decât puţin peste un minut în faţa românului, care s-a năpustit asupra acestuia cu o serie de lovituri extrem de puternice.

Arbitrul a fost obligat să pună capăt luptei, iar Zmărăndescu declarat campion mondial la versiunea IFC. Sportivul a purtat pe umeri drapelul tricolor şi le-a mulţumit tuturor românilor care l-au susţinut şi i-au trimis mesaje de încurajare.

Click! spune

MMA sau arte marţiale mixte, este un sport bazat pe luptă cu contact total care permite atât lovituri cât şi tehnici de luptă din picioare şi de la podea, dar şi lovituri din diverse alte sporturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net