Zmărăndescu, «regele ringului»

10 martie 2013

Fost bodyguard al patronului Stelei Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu s-a stabilit de luni bune în Marea Britanie. Sportivul nu a renunţat la pasiunea sa şi s-a antrenat pentru galele de MMA la Londra. Cu un palmares de 6 victorii şi 4 înfrângeri, fostul luptător de K1 a ţinut capul de afiş al galei de la Londra, disputată sâmbătă seară.

Şi a avut un adversar pe măsură! Un american de 140 de kilograme, considerat favorit clar înaintea partidei. Vince Lucerno, un luptător în vârstă de 41 de ani, nu a rezistat în ring decât puţin peste un minut în faţa românului, care s-a năpustit asupra acestuia cu o serie de lovituri extrem de puternice.

Arbitrul a fost obligat să pună capăt luptei, iar Zmărăndescu declarat campion mondial la versiunea IFC. Sportivul a purtat pe umeri drapelul tricolor şi le-a mulţumit tuturor românilor care l-au susţinut şi i-au trimis mesaje de încurajare.

Click! spune

MMA sau arte marţiale mixte, este un sport bazat pe luptă cu contact total care permite atât lovituri cât şi tehnici de luptă din picioare şi de la podea, dar şi lovituri din diverse alte sporturi.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg