Cornel Dinu, internat de urgență în spital. De ce a ajuns pe mâna medicilor: „Am zăcut acolo”

Ultima actualizare:

Cornel Dinu (76 de ani), fostul internațional se află internat în Spitalul Elias din Capitală. Legenda lui Dinamo își face mai multe investigații în legătură cu problemele sale de sănătate, despre care medicii spun că nu ar fi grave.

Cornel Dinu
Cornel Dinu

„Ultimele 4 zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo”

Reprezentanții spitalului din Capitală susțin că antrenorul este internat în unitatea medicală pentru mai multe investigații legate de afecțiunile sale cronice. Aceștia menționează că nu este vorba despre vreo problemă gravă de sănătate și nici de vreo urgență în ceea ce privește starea de sănătate a lui Cornel Dinu, potrivit news.ro. Mâine, pe 6 septembrie, urmează să se stabilească ce conduită va urma fostul internațional.

În ultima vreme, Cornel Dinu s-a cam retras din spațiul public. În luna aprilie s-a internat în spital pentru o operație la picior, însă s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar din acest motiv, intervenția s-a amânat. A revenit acasă, însă a început să acuze stări de amețeală, care i-au provocat o căzătură zdravănă și o tăietură la cap.

„Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte.

Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul… Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren…

M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea…”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net