Cornel Dinu, invitatul lui Denise Rifai la “40 de întrebări”. “De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”


    Cornel Dinu a acceptat invitația lui Denise Rifai de a răspunde la 40 de întrebăriFoto: KanalD
Cornel Dinu a acceptat invitația lui Denise Rifai de a răspunde la 40 de întrebăriFoto: KanalD

Cornel Dinu, unul dintre oamenii marcanți din fotbalul românesc, este invitatul Kanal D la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Moderatoarea nu s-a temut să-i adreseze întrbări dificile lui Cornel Dinu.

Fost jucător și antrenor de fotbal, Dinu a ocupat, de-a lungul timpului, și funcții administrative importante în cadrul clubului Dinamo București. Fost Președinte al Clubului Dinamo București, Cornel Dinu a debutat la echipa din orașul natal, Metalul Târgoviște. La seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani și căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri. 

Citește și: Cristian Popescu Piedone, despre incendiul de la Colectiv: “Sunt nevinovat. Nu pot să-mi asum ce nu-mi aparține în această tragedie"

Cornel Dinu va vorbi și despre practicile neortodoxe din fotbal, oferind informații despre presupusele blaturi ale echipei, precum și despre calificarea istorică a lui Dinamo în semifinală Cupei Campionilor din 1984. Mai mult, Cornel Dinu va face dezvăluiri și despre victoriile mult comentate ale echipei Dinamo, puse pe seama intervențiilor Securității. 

“Este o exagerere bolnavă, hazardată… Atențiile respective pentru arbitri se practicau și se practică în toată lumea…” - este o parte din răspunsul oferit de Cornel Dinu. 

 “De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”, “De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?”, “Ați fost dependent de alcool?”, “Cum v-ați decis să infiati un copil?”, “Ați încercat vreodată să vă luați viața?”, “Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Va considerați un tip superior?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți, 29 iunie, a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg