Adversarii îi "fură" Stelei jucători

Ultima actualizare:

    Hamza a marcat un gol în Supercupa Bulgariei pentru Ludogoreţ
Hamza a marcat un gol în Supercupa Bulgariei pentru Ludogoreţ

Bulgarii se întăresc până săptămâna viitoare, când se întâlnesc cu “militarii” în play-off-ul Champions League, tocmai cu atacanţii pe care Gâlcă îi vedea deja în primul său 11.

La începutul săptămânii, preşedintele Stelei, Argăseală, îl aştepta pe Younes Hamza să semneze contractul, toate detaliile fiind clarificate, dar tunisianul nu a mai venit în România şi a lăsat-o pe Botev, dar a ales Ludogoreţ. A parafat un acord pe trei ani şi oficialii din Ghencea l-au catalogat ca un om fără caracter. Iar, ca tristeţea să fie şi mai mare pentru români, el a debutat miercuri pentru trupa din Razgrad miercuri în Supercupa Bulgariei şi la 20 de minute de când a intrat pe teren a şi marcat. 

Enervaţi, conducătorii roş-albaştriilor s-au reorientat. “Mai avem un loc pe lista pentru Europa şi discutăm cu Piovaccari şi altcineva care nu este din campionatul nostru”, a anunţat Argăseală. Dar, surpriză: acel cineva e Junior Moraes, brazilian ce a mai negociat demult cu Steaua, dar părţile nu s-au înţeles asupra salariului.

Atacantul ce a jucat şi la Bistriţa e acum la Metalurg Doneţk şi din cauza conflictelor din Ucraina vrea să părăsească ţara. Cei din Ghencea au crezut că “vârful” de 27 de ani va veni imediat la ei, însă şefii de la Ludogoreţ au început şi ei tratativele şi presa bulgară a anunţat că Moraes va semna cu echipa din Razgrad. Ar fi a doua lovitură pentru formaţia lui Gâlcă în decurs de doar câteva zile.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net